-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Tybike81 #48855 üzenetére
Szia, ha tudod, hogy hétvégén mennyit költesz, akkor annyit azért válts, hogy ne legyen felár. Én nem váltottam semennyit (így nem kellett maradékot visszaváltani sem), bár vasárnap fizettem, de mivel céges út volt, így a váltás költségét is térítették. Ellenben, akartam kivenni Egyiptomi Fontot a szálloda automatájából Revolut kártyával, de az nem sikerült. Az okát nem tudom, mindig visszaadta a kártyát, hibaüzenet nem igazán volt, amiből rá lehetett volna jönni a problémára (talán üres lehetett), így kp nélkül "éltem túl" az 1 hetet. Ami ott kisebb fajta csoda, de mivel fuvar volt minden nap, így taxira nem kellett költeni, enni meghívtak, vagy a szállodában ettünk, egyedül a londiner tartotta a markát baksisért, meg az út közepén kunyeráltak, egyéb helyeken pedig tudtam Revolut kártyával fizetni gond nélkül (piramis, pláza, hotel, reptér). Ez Kairóban volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Eladó egy Pixel 8
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest