- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
pictigjis #40048 üzenetére
Az autó dealer ilyen, pláne hogy még hárman jelentkeztek az autóért valószínűleg, normális használt autót kb 1 nap alatt viszik el, meg valószínűleg pénzváltóban váltotta is le még aznap (nem bankban, valószínűleg számlája sincs mint sok magyar embernek) és vette a másikat kp-ra külföldön a pénzből.
-
pictigjis
őstag
dehogy fejtem ki. az a lényeg, hogy elfogadtál egy olyan konstrukciót, ami semmilyen módon nem szolgálta a te érdekeidet. bepróbálkozott egy ilyen szánalmas trükkel, és elfogadtad. abban a pillanatban fogalmad nem volt arról, keresel-e az autón, vagy másnap rommá töröd, szóval tényleg érdemes lezárni ezt a szálat
-
Semin
őstag
Előre fixálta hogy kb-ban ennyi a kocsi . Ahogy én látom ezek csak üzleti kondíciók.
@Picitigjis: Életem autós üzlete volt ez a kocsi.
3m nyertem rajta 1 év alatt. -
akooos
veterán
válasz
Donki Hóte #40035 üzenetére
Nekünk hirtelen kellett 1,3 millió kp-ban, autóvásárláshoz. 1 hét alatt vettük fel kb, először revolut, aztán otp kártyákkal azt hiszem Budapest Bank ATM-ből.
(Mert persze az OTP netbankban nem lehet beállítani, hogy egyszerre mondjuk 500.000 forintot fel tudj venni, legalábbis a Jump számlacsomagban). -
válasz
akooos #40034 üzenetére
Hála istennek nekünk nincs szükségünk nagyobb összegű kp-re (pedig 3 éve építkezünk egyfolytában), a havi 450 eFt kp felvételi lehetőség egy kis előre tervezéssel mindig elég volt.
(A 450 eFt kp úgy jön ki, hogy az asszonnyal ketten fel tudunk venni 150 + 150 eFt-ot a bankkártyáinkról, amihez hozzájön még 75 + 75 eFt a Revo kártyáinkról
)
-
akooos
veterán
válasz
Donki Hóte #40033 üzenetére
Csak ha nagyobb összeget akar valaki kivenni, akkor OTP-sként OTP ATM-nél jóval drágább, mint mondjuk másik cégnél...
-
-
Krethx
aktív tag
válasz
Donki Hóte #40027 üzenetére
Viszont én nem látom értelmét. Ritkán használok KP-t. Áprilisban vettem fel Revolut kártyával OTP ATM-ből 300 ezer forintot. 100 ezer volt a limit. Kivettem 100-at és utána még csináltam kettő tranzakciót. Tehát háromszor vettem fel pénzt ugyan ott.
-
üszök
őstag
sziasztok,
A Revolut használható PayPal fizetésre?
Valamint van lehetőség közvetlen erre a számlára kp befizetni? -
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #40027 üzenetére
Ezt nem értem. Az ingyenes havi 150 az két alkalommal, összesen lehetséges. Tehát 100+50 is ugyanúgy ingyenes, úgyhogy az egyszeri 100 -as plafon ezt nem korlátozza.
-
A 100 eFt-os felvételi limit az a minden magyar állampolgárt megillető, havi 150 eFt-os ingyenes készpénzfelvételi lehetőség miatt van az OTP automatákba beégetve.
A céljuk az, hogy idegen bankok kártyájával rendelkező állampolgárok ne fosszák le az OTP automaták készpénztartalmát.
-
-
Boxi88
őstag
-
Flinter
tag
Szervusztok!
Egy ismerősömnek új telefonja+új SIM-je (és telefonszáma) lett, a régin volt Revo accountja. Hogyan tudná magát az új telefonon azonosítani a revo felé? Vagyis hozzáférni a Revo accountjához. -
Fifi
őstag
válasz
bigdady #40001 üzenetére
Az általad linkelt díjjegyzék elején ez szerepel:
"A számlához kapcsolódó, de itt fel nem sorolt egyéb szolgáltatások igénybevételéért további díjak
számíthatóak fel. Teljes körű tájékoztatás itt található:
- Raiffeisen bankszámla, elektronikus szolgáltatások Kondíciós Lista, valamint a Raiffeisen
OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Lista, Pénztári és csekk tranzakciók Kondíciós
lista, Fedezetlen Hitelek Kondíciós lista dokumentumokban,"A Pénztári és csekk tranzakciók Kondíciós lista első oldalán:
Tehát €-t EUR számlára csak bankjegyben lehet befizetni és ingyen, € érmét pedig sehogy.
-
Kasya
nagyúr
Próbáltam visszakerülni, de inkább csak kuna és euróra találtam választ.
OTP ATM-bol Revo kártyával ingyenes a HUF kp. felvétel? -
axioma
veterán
válasz
Somatom #40005 üzenetére
Sorry rossz sort szedtem elo a kondilistabol, nem szandekos volt.
Azert mert nem abban akar versenyezni, meg attol hogy esetleg ez mar be is van tervezve (nem tudom, de neha szokott itt ott dolgozo is megjelenni), nem biztos hogy sikerul a tervezett ido alatt megvalositani.
Elobb-utobb lesz, es nyilvan ha mar megszoktad a jot akkor nehez visszalepni, de azert ne feledjuk el hogy a fintech cegek azert a normal banki halozatot erosen kihasznaljak, nelkuluk nem mukodne - gyakorlatilag elovalidaltatnak veluk meg tamaszkodnak az o vedelmi rendszeruk jelzeseire, es igy gyakorlatilag egybol mehetnek a fancy feature-ok fejlesztese iranyaban. -
Semin
őstag
Upsz.. egy kis lopás [link]
Revos SMS-ekre figyelni. Hanyagolni ha lehet.
-
sifarr
senior tag
válasz
bigdady #40006 üzenetére
Lehet valami másik hirdetményben lehet?
Itt van a másik hirdetmény: kondíciós lista, devizaszámla 18. oldaltól.
De itt sem szerepel a deviza pénztári befizetés díja (forint se). És mégis benne van!1. Ha egy kondíciós kistában egy tranzakcióhoz nincs díj rendelve (beleértve, hogy a tranzakciótípus nem is szerepel a listában), de a tranzakció végrehajtható (kp. befizetés), akkor az a tranzakció díjmentes.
2. Az EUR díjjegyzékben szerepel a forintbefizetés devizaszámlára, díja is van.
A kondíciós listában szerepel egy tranzakció meghatározás: Deviza jóváírás (18. o.)
A jóváírás alapdíja: díjmentes. Ha nem a számla devizanemében történik a jóváírás, akkor van konverziós díj: 0,24%, min. 6,61 EUR, max. 688,61 EUR.
Ez a konverziós díj pont megegyezik a díjjegyzék forintbefizetés díjával.
Tehát a deviza befizetés a devizaszámlára azonos devizában díjmentes.
Mert a deviza befizetése a számlára egyben jóváírást is jelent.A díjjegyzék Deviza jóváírás/Számlavezetőn belül két sora egyaránt jelenti a bankon belülről érkező utalást a devezaszámlára, illetbe a bank pénztárában történő befizetést.
-
Somatom
veterán
válasz
stingy2 #40004 üzenetére
+1
Ezt kerestem én is, mert ez nekem is fontos lenne. Kp. -ben is tartok Eurot és volt már olyan, hogy elugrottam egy bankfiókba (Erste) és az egészet befizettem. Ha jól értem, akkor Raffinál sincs ingyenes (appos) értesítés a számlamozgásról? George sem tud ilyet. Csak SMS plusz pénzért. Hogy akarnak ilyen kőkorszaki szolgáltatásokkal fintech cégekkel versenyezni? -
stingy2
senior tag
válasz
axioma #40003 üzenetére
Igen, de az forint bankjegy devizaszámlára való befizetésére vonatkozik, ha jól olvasom. Nekem sem rémlik, hogy bármennyit levontak volna, mikor eurót fizettem eurós számlára, de meg kell kérdezni a bankot, mert ezt tényleg nem látom a listában.(azért kihagyni a devizaszámlára számla devizanemével egyező valutabefizetést elég amatőr dolog
)
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest