Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tegnap előtt végre elértem 3. Bosshoz, másodjára találkoztam vele, de szerencsére meglett. Cigánykerekeztem is, hiszen meglett a fix save ezzel. Erre picit bohóckodtam még a világban, mire befagyott a játék, csak az áramtalanítás segített. Nem is foglalkoztam vele. Tegnap este beröfentettem, erre törlődött a mentésem. Tök előlről kezdtem, buktam minden perma tárgyat, ami bosszantó, hogy a sok felfedezett idegen írás betűit is, így tuti elengedem a platinát
. Azért este elsőre eljutottam a 3. Bossig, sajna nagyon kevés hpval tudtam bejutni hozzá, így meghaltam... Ez az én szerencsém
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Windows 10
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X, makulátlan, karcmentes állapotban, újrapasztázva, 6 hó gar, Bp-i üzletből eladó!
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Azért este elsőre eljutottam a 3. Bossig, sajna nagyon kevés hpval tudtam bejutni hozzá, így meghaltam... Ez az én szerencsém