Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
agaron
tag
Múltkor olvastam egy kommentet, hogy pislogsz kettőt, és jön egy új Anbernic eszköz....
szóval van miből választani.
Egy ideig gondolkoztam, hogy kell-e nekem vagy sem egy ilyen konzol. A telefon+kontroller kombó ok, de a legtöbb kontroller sok helyet foglal, napi utazáshoz sok ilyen eszköz kényelmesebb lehet (redditen ez volt az általános érv kb, de ahogy nézem a legtöbb kontroller egész nagy). Én elengedtem egyelőre, mert nem utazok annyit, amire meg kell, ott a Steam Deck. És ha mégis, akkor pedig nem olyan drágán mérik tényleg a telefonhoz a kobtrollereket.
A tesztet viszont köszi. Még amit emlegnek sokan, hogy jó ár-érték arányú, az a Trimui Smart Pro egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nálunk járt az egyik legerősebb retró kézikonzol: lássuk, elég-e a nyers hardveres teljesítmény a minőségi játékélményhez!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Politika
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest