Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
puputewe
csendes tag
Az Eladó nem vár nagy számokat
Esélytelen, hogy akár a fele visszajöjjön annak, amit beleöltem, de nem vagyok buta, pontosan tisztában vagyok vele. Nagyon, de nagyon sok embert ismerek, plusz az emlékeim is segítenek, de mondjuk simán benne van, hogy csomagoláskor - mivel arra így is és úgy is kell időt szánnom - a nagyobb értékű darabokat letesztelem mielőtt becsomagolom. Mindenesetre a Vaterán történt hozzászólást azt hiszem Tom-al - törlöm, pont az én védelmem és a gerinctelen emberek miatt. Azt nehezen tudnám elviselni - volt már rá példa - ha engem mint tisztességes eladót át akarnának verni, ilyennel amit itt írtatok.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Esélytelen, hogy akár a fele visszajöjjön annak, amit beleöltem, de nem vagyok buta, pontosan tisztában vagyok vele. Nagyon, de nagyon sok embert ismerek, plusz az emlékeim is segítenek, de mondjuk simán benne van, hogy csomagoláskor - mivel arra így is és úgy is kell időt szánnom - a nagyobb értékű darabokat letesztelem mielőtt becsomagolom. Mindenesetre a Vaterán történt hozzászólást azt hiszem Tom-al - törlöm, pont az én védelmem és a gerinctelen emberek miatt. Azt nehezen tudnám elviselni - volt már rá példa - ha engem mint tisztességes eladót át akarnának verni, ilyennel amit itt írtatok.