Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
novinyul
üzenetére
Köszi szépen.

Ezt már biztos,hogy nem oda fogom vinni.
A 9210-et pedig visszaviszem és nem hagyom ennyibe.Amúgy még a 2-es gomb főlé rányomtak egy jó nagy karcot is..
#2266) Stimpy001 Köszike
Gratula a 3110-hez olyat még nem is láttam,pedig állítólag elég elterjett volt régen.Legalább volt egy jó napja... 
Újabb probléma
: ma kaptam postán egy N-gage QD-t.Már van egy nekem,de az hibás,legalábbis régen nem tudtam bekapcsolni...Na az a lényeg,hogy amit ma kaptam annak elég ramaty a háza,gondoltam lecserélem arra ami nekem már régóta megvan.Lecseréltem,erre fel bekapcsol,de csak fehéren világít a kijelző,illetve világítanak a gombok.Gondoltam megnézem a másikat is és kiderült,hogy az is működik,de ugyanez vele a gond.
Szerintetek ez mitől lehet?
Amit ma kaptam postán az eddig tuti jó volt mert kipróbáltam.Házcsere közben mit ronthattam el?Még arra is gondoltam,hogy az akksi lehet a baja,mert BL5C akksival kaptam,de gyárilag pedig BL4C való bele,de az sem oldotta meg a problémát.

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő