Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Én Easyvel kezdtem.
Sajna meghalt. Először egy nagyobbacska baleset hatására szétnyílt, eltörött a ház, leszakadt az lcd átvezetőfoliája, de kis javítás után ment. Házát egy Maxéra cseréltem le. Utánna LEDeket cseréltem benne, szép jégkékre, vettem hozzá vékony aksit, és abba tettem egy 1100-as Nokia 3310 telepet. Majd egy utángyártott kínai vacak autós töltő kinyírta az egész töltőáramkört, mert fordítva volt bekötve a két pólus. Sajnos a panel is csúnyán sérült, így nem lehet vele semmit se csinálni.
Imádtam mert a nagy lapátkezemben normálisan benne volt, nem csúszott ki. Mammut killernek becézte mindenki. Kiúzott antennával milyen jókat lehetett a lányok fenekére csapni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Végülis 3 évig használtam... pedig mindenki hogy fikázta, csak akkor nem mikor eltévedtünk, mindenkinél 0 térerő, az meg épphogy fogott valamicske westel hálót. Bár belegondolni nem merek, hogy mennyire sütötte az agyamat. Mást fontos szervet nem, mert sose tettem gatyazsebbe.
Úgy tűnik ennyire csak az e398amat szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Androidos tablet topic
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Spórolós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)