- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Én is pont mostanában néztem. A 100-asom pl teljesen fehér (nem a mostani 100-as, a régi, ami olyasmi, mint a 2010), aztán a 1610-2110 már fehér, de rajta a logo, aztán ezek a képpel ellátottak 3210-6610-E70 is, majd az N82-N78-79 már egyszerű, de mintás papír borítóval- itt megkomolyodtak. Aztán X3, N8 (2009 után kb) már csak kék- azonban egyre több mintával. míg az N8 csak egy rajz, a 808, Asha, lumia telefonokon már a telefon rajta van azért rendesen

-
MurdR
veterán
válasz
T0rnad0
üzenetére
Nem, sajnos az csak dísznek jó, ha jól enlékszem azt mondta KSparrow hogy csak világít a kijelzője. De a csávó még adós nekem egy akkuval, el is kapom

Azt, hogy eldöntsem, hogy mit akarok az nem fog menni, mert nem tudok belőlük csoportot alkotni. Kell minden. Nokia, Motorola, színes, monokróm, antennás, belső antennás, kétsávos, 450es, cdmas, nagy, kicsi, exklúzilív, hagyonányos........... tetszik érteni?
-
-
Oldmobil
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Nekem volt egy nayon szép R310-esem, egyik fórumtaálkozón egy srác behozott egy zsákkal, szó szerint. Onnan volt. Szétszedtem, lepucoltam, tényleg jól összerakták, a telefon kívül rozsdás volt, penészes, minden baja volt, egy évet minimum álltak a egy pincében. De belül egy porszem nem volt rajta. Miután lemostam kívül is makulátlan lett. De elment a térerő, így eladtam. Már bánom kicsit, mert szép volt, de ez van.
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
nemtom, nem figyelem.. Mondjuk nekem az volt furcsa, hogy tettem be képet, hogy "csavar", egy csigaház volt. Makró is... És nem fogadta el. Meg azt sem, hogy "virág" témában virágmintás csipeszek, majróképen... Szóval nemtom, nekem az első szűrő már kicsit elfogult volt...
Most mi ez az új verseny?
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
De jó neked..
Én meg már épp azt vettem észre magamon, hogy kiöregedtem. Képen visszanézve még ugyan belelkesít akár egy 2610 is, de amúgy, itthon, ha ránézek egy 8310-re, 2300-ra vagy 7280-ra, csak 'meh' a reakcióm.. Persze, nem adom el egyiket sem, nem adom fel a gyűjtést, szeretem a retróságokat, csak elkényelmesedtem
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
lehet, nem tudom, egy ideig tartogattam, de inkább eladtam, nem Nokia volt. Bár az tényleg figyelemre méltó volt, hogy 2-3 évet elvolt egy zsákban valami pincében, bepenészedett, rozsdás poos volt, és mikor lebontottam, a panelon egy porszem nem volt.
Szóval tényleg jól volt szigetelve.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nem csak szó szerint.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)