Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Tudom, off topic, de hátha értetek hozzá: szakos topicban nemigazán kapok választ erre...
Adott egy új Dell Inspiron 5520 laptop (i3-as procis konfig). Eredetileg ubuntu volt rajta, de én windows párti vagyok, így feltettem rá azt (Win7 ultimate, 64bites). Egy kicsit nehezen, de a .net framework telepítése után látta a WLAN kártyát, és ment. Egy hétig. Amikor elegem lett abból, hogy képtelen megjegyezni egynél több wifi hálózat jelszavát (hurcolom a gépet, zavaró volt, hogy az ismert hálózathoz mindig meg kellett adjam a jelszót). Leszedtem a wlan drivert, mondom felteszem újra, hátha megoldja.
itt kezdődtek a gondok. nem találtam hozzá egy értelmes wlan drivert, a Dell saját oldalán sem. Már 3-at leszedtem, és ebből 2 azt mondja, hogy nem kompatibilis a rendszerrel, egy meg elindul, majd kilép magától, hibaüzenet meg minden munka nélkül. így most van egy új gépem, amit egy hetet tudtam használni, és 3 hete csak áll, wlan nélkül, kb használhatatlanul. Mit tudnék tenni? az újratelepítés nem oldja meg a problémát, próbáltam, és ugyanaz a baja minden driverrel.
A gépre meg szükségem lenne, egyetemen használom jegyzetelésre. Egyelőre még megy a mostani (előző) gépem, de az egy 6 éves Fujitsu siemens, szóval enyhén szólva le van lakva, szétesik, stb. Azon is, és az asztai gépemen is ugyanez a Win7 van fent, és ezeknél semmi gond nem volt egy driverrel sem, sose, mindent látott automatikusan. Csak a dell lázadozik.Tudna valamelyikődök segíteni ezügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Nintendo Switch 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mozilla Firefox
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest