Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hegegabi80
addikt
válasz R̲e̲m̲ #15773 üzenetére
Lehet akkor megfrissítem a biost, bár szerintem nem lesz jobb tőle. Meg amúgy se a régi gyári bios van rajta, mert egyszer már frissítettem, de bajom nem lesz tőle, max ha elba..... akkor alaplap kuka.
Mondjuk korábban is azért frissítettem, mert a memória rakoncátlankodott a lapba, de utána az is megjavult.Esetleg még valakinek ötlete.
Jah és biost frissíthetem így ezzel a procival, vagy tegyem inkább bele vissza a jó régit?
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz R̲e̲m̲ #15872 üzenetére
Nyugi, én sem vagyok krőzus, de nézd meg, milyen elborult árakon mennek a 775-ös cuccok használtan. 12k egy új h61 lap. 10 a proci. Ram most gáz, 6 rugó a 2 gb. Ez 28. Talán 15-öt ki lehet venni egy 775-ös lap-proci-ramból. 13k meg a mai világban nem sok. Két mozi, vagy piálás. És a hardveraprós 1155 árakat nem néztem. Úgyhogy légyszíves tölts fel képet a p5q-ba rakott i5-ről! Köszi
(ok, kicsit túloztam a 10k-val)[ Szerkesztve ]
-
gaben1993
tag
válasz R̲e̲m̲ #16167 üzenetére
Megnéztem aida-val is és ott 30 fokosnak írja ami reálisnak tűnik. Ezek szerint a speedfan hazudik. Nem átmeneti zavar volt, mert program és rendszer újra indítás után is ezeket a hőfokokat mutatta. Ettől még lehet szenzor hiba? Valamint ez a szenzor az alaplapban van, vagy a prociban van?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic