- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1993
tag
válasz
R̲e̲m̲ #16167 üzenetére
Megnéztem aida-val is és ott 30 fokosnak írja ami reálisnak tűnik. Ezek szerint a speedfan hazudik. Nem átmeneti zavar volt, mert program és rendszer újra indítás után is ezeket a hőfokokat mutatta. Ettől még lehet szenzor hiba? Valamint ez a szenzor az alaplapban van, vagy a prociban van?
-
jookomak
őstag
válasz
R̲e̲m̲ #15872 üzenetére
Nyugi, én sem vagyok krőzus, de nézd meg, milyen elborult árakon mennek a 775-ös cuccok használtan. 12k egy új h61 lap. 10 a proci. Ram most gáz, 6 rugó a 2 gb. Ez 28. Talán 15-öt ki lehet venni egy 775-ös lap-proci-ramból. 13k meg a mai világban nem sok. Két mozi, vagy piálás. És a hardveraprós 1155 árakat nem néztem. Úgyhogy légyszíves tölts fel képet a p5q-ba rakott i5-ről! Köszi
(ok, kicsit túloztam a 10k-val) -
hegegabi80
addikt
válasz
R̲e̲m̲ #15773 üzenetére
Lehet akkor megfrissítem a biost, bár szerintem nem lesz jobb tőle. Meg amúgy se a régi gyári bios van rajta, mert egyszer már frissítettem, de bajom nem lesz tőle, max ha elba..... akkor alaplap kuka.
Mondjuk korábban is azért frissítettem, mert a memória rakoncátlankodott a lapba, de utána az is megjavult.Esetleg még valakinek ötlete.
Jah és biost frissíthetem így ezzel a procival, vagy tegyem inkább bele vissza a jó régit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged