Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
válasz Tarill #10936 üzenetére
Köszönöm az ötleteket! Fentebb írtam, egy Pentium D945-ről van szó (3.4GHz-es, Presler mag). Ventilátor lapátjai természetesen forogtak, az volt az első, amit megnéztem. Nézegettem a bordát magát is, de nem láttam semmi "gyanúsat". Holnap majd megpróbálok kérni munkahelyemen egy másik processzort, hogy megnézzem, hogy viselkedik azzal. BIOS-t reseteltem (szoftverből), nem oldott meg semmit sem.
-
-
anonymus89
addikt
válasz Tarill #10918 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak akkor mind2 széria jól tuningolható egy jó kis lappal.
A D925 eléggé zabál meg melegszik bár ez is környezetfüggő mennyire termeli a hőt.
A 2140-es szvsz kevés lesz a vkari kihajtásához alap órajelen.(ez az én véleményem)
Más: Supports 200mhz Alpha EV6 bus for the AMD Athlon and Duron processors.... erről tudnátok valami infót írni, hogy ezek mennyi Mhz-ig vannak egy ócska alaplapba néznék abit kt7e Socket A v. 462.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
nagyúr
Normális jelenség, nem minden alkalmazás használja ki az összes magot, rendszerint, ha egy szálra optimalizált játékot futtatok, az a 3-as magon "szokott" futni, az 1-es átveszi a rezidensek futtatását, a másik kettő meg napozik. Ha olyan alkalmazást használsz (több szálas futásra optimalizált progikat), amik kihasználják az összes magot, akkor azok is beszállnak.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Hunork
veterán
Üdv!
A Kingston, szerintem. (bár ugyanazok, de azért minőség és hűtőborda a Kingston mellett szól)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Alister71
nagyúr
A hőfokot ellenőrizni kell tuningnál. 75 felé ne menjen tartósan.
Autón ne hagyd a feszt, mert túlfeszeli a lap. Elsőre állíts be manuál 1.350 voltot. FSB-t rakd 266-ra, szorzót hagyd autón, ramot oszd vissza 800-ra.Mennyit szánnál amúgy a proci cserére? E4500-öst 8-9 ezerért el tudod adni.
Az fsb állítást engedélyezni kell.
5 percen belül ne írj másik hsz-t, hanem szerkeszd az előzőt, mert ezt a moderátorok nagyon nem szeretik.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Na azt a Pentium D945-öt most gyorsan felejtsd el, mert attól az E4500 is vagy 2x gyorsabb.
Jobban járnál egy kis E4500 tuninggal, ha jó lapod van, egy 266x11 lazán benne van. És ez ingyen van.Miért szeretnél a C2D előtti sokkal ócskább és szarabb cpu-t venni?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- World of Tanks - MMO
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700 4.7 GHz Eladó! - Eladó! 47.000.-
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest