Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha csak arra kell, hogy menjen rola egy valami linux es mittudomen kikuldjon egy monitorra valami adatot, megnyitva tartson egy website-ot, akkor ~7500ft korul megy a RPi Zero 2W (gyak RPi 3B+).
Gyak amire ertelme van RPi-t hasznalni, ilyen-olyan, altalaban Python alapu hazi projektre tokeletes (bar az 512Mbyte memoria lehet keves).Desktopra venni RPi-t kb akkora baromsag, mint palacsintasutesre lapatot venni. Vegulis lehet, ha nagyon akarsz, csak sok ertelme nincs. Nem erre valo. Viszont mindenfele hazibarkacs/prototipus epitesere zsenialis a RPi.
Arra viszont, hogy regi nintendot emulaljon, vagy kapjon valami minimal linuxot, ahova be tudsz SSH-zni, aztan csinal valamit, ami eppen kell, arra nincs parja. Leginkabb a community meg a kiforrott support miatt.En pont most fogok csaladnak karacsonyra epiteni egy kis passziv, TV hatuljan ellebucolo retro emulator gepet RPi zero 2w alapokon. Fillerekbol megvan az egesz, aztan lehet rajta mariozni meg ugh!-zni orok idokig.
-
ddekany
veterán
Az Intel nXXXX cuki, de persze a körítéssel megy a szemétkedés, mint mindig. Csak barebone-ban láttam, 75e kb az legalja, de átlagban 90e felett. Az gondoltam volna, 6W TDP-vel egyik csábító erő a passzív hűtés lesz. Hát nem, szinte mind picike(!) ventilátoros. Egy passzívat láttam, rögtön 128e. Pedig az még sima belső bordás. Ahol a ház külsöje bordás, annak gondolom még betegebb ára lenne, mert hát kellet bele 3 heat pipe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest