Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Nyomtató topik
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- AMD FX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Nem muszáj csarnok, mehetne a szabadban is. Ahogy a videón néztem, a szabadban azért van egy vékony biztonsági kötél, hogy még véletlenül se szálljon el a kuncsaft.
Szerintem nem beszerezni nehéz a héliumot, hanem kifizetni (bár fogalmam sincs mennyi lehet) a lufisok is be tudják szerezni.
A Linde cég forgalmaz mindenféle gázokat (héliumot is), szerintem csak be kell menni egy lerakatba (itt Pakson is van egy) és venni egyet. Én már voltam az itteniben, és bár elég sokféle gázuk van, nem héliumot kerestem, így nem figyeltem hogy van-e.
Nekem sajnos csak CO2-m van, amivel nem lehet repülni, mert nehezebb, mint a levegő, csak hegesztésre jó (én erre használom) esetleg szódát csinálni, vagy tüzet oltani.
A nagy lufihoz IMHO nehezebb hozzájutni, de nem lehetetlen, szerintem kb. 100 rugó körül lehet, de ezt max. két nap alatt meg lehetne keresni vele egy búcsúban.
Végül is a meteorológiai lufi is jó lehet. Azt talán még könnyebb is beszerezni, bár biztos, hogy kevésbé biztonságos. És még jobban is lehet skálázni. 1 m-es átmérővel számolva (0,5 m3) a tegnapi számítás szerint nekem kb. 16-18 db kellene.
Nem is csodálom, hogy a Darwin-díjas Larry-nk 45 darabbal kilőtt az égboltba, mégha egy széket és puskát is vitt magával.
Szegény Larry számolni nem tudott, viszont bátor volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Total Commander
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest