Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wazelin
csendes tag
válasz
---Lasali--- #112 üzenetére
hali lasali! nekem is volt xp win7 konfigom de belebotlottam én is ebbe a dualbutos xp macerába.
sajnos ebben az esetben az xp- úrjatelepítésekor felülírja a win7 boot managerét és egyedülállóként kezd bebootolni és magasívből rátojik az xp hogy van-e mellette valami más.(értsd ujjabb op. azt nem ismeri fel!) ahogy a kollega is mondta a win 7 boot managere lesz a mérvadó és annak használatával tudsz dual konfigot használni.sajnos ha az xp-vel lesz valami és újra kell rakni akoor ez a funció ugrik és lehet vele sokat szórakozni és vagy összejön vagy nem.Ahogy a régi vicc tartja.
Két windows beszélget.kérdi az egyik a másikat.
---Ugye mi kompatibilisek vagyunk egymással?
---Erre a másik:
---Tessék? -
válasz
---Lasali--- #110 üzenetére
Hát normál esetben azoknak a programoknak/megoldásoknak segíteniük kellene.
Ezt még megpróbálhatod: [link]
(van újabb változata a proginak, de a link ahhoz vezet) -
usza
tag
válasz
---Lasali--- #90 üzenetére
Szia!
Én is szórakoztam egy darabig, de az alábbi progi pofon egyszerű és jól kezelhetően pillanatok alatt megoldja a gondot. Nekem nagyon bevált.
EasyBCD 1.7.2
Egy a lényeg, az xp-re kell felinstallni, és onnét intézni, mert xp alól látja a win7-et, fordítva viszont nem.
Kb. 5 klikkelés és megvan a bootválasztó menü.
Ha kell, priviben részletesebben is elmagyarázhatom mit kell nyomkodni.Üdv!
-
kraftxld
félisten
válasz
---Lasali--- #92 üzenetére
A Disk Director Suite 10-ben lévő OS Selector támogatja a vistát, tehát a win7-et is.
-
kraftxld
félisten
válasz
---Lasali--- #90 üzenetére
A legacy az az, hogy korábbi OS-t akarsz indítani a win7 boot menüjéből, és azért kell így csinálni, mert teljesen új a bootmenü szerkezete.
Ha nincs kedved hozzá akkor használj mondjuk Acronis OS Selectort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest