Aktív témák
-
csongeee
csendes tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni egy elég furcsa és kellemetlen probléma megoldására.
Windows 7 operációs rendszerem van,az történt,hogy nyomtatni szerettem volna egy dokumentumot aminek nyomtatása nem egészen sikerült,kiirta a rendszer,hogy nem ismeri fel a nyomtatót.
Gondoltam HP nyomtatóm szoftverét uninstalálom és újra instalálom,revo uninstaler-el probáltam unins.....,de kiirta,hogy nem tud visszaállitási pontot létrehozni ami már szokatlan volt,de végül is sikeresen uninstalltam.
Újraindítottam a gépet és azt látom,hogy nincs internetem,videót nem játszik le,hang nincsen,játékok nem indulnak.
Drivert frissítettem de nem hozott eredményt,próbálkoztam a rendszer visszaállitással,sikertelenül,mert azt irta nincs korábbi visszaállitási pont.
Ami még furcsa, folyamatosan akar frissíteni.....ezt a hibajelenséget több ismerősömtől hallotam,nekik is windows 7 ultimate rendszer fút.
Nem hiszem HP szoftol kelettkezett volna a probléma,mert az emlitett ismerősöknek nem használnak Hp nyomtatót.
Segítséget előre is köszönöm
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest