Hirdetés
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinodom
csendes újonc
válasz
AttilaMvh
üzenetére
Szia Attila!
Nekem a héten jött meg a Remarkable 2-m és még éppen tanulgatom a használatát, de erre találtam megoldást.Ha az íróeszköz ikonra hosszan koppintasz, felajánl több íróeszköz stílust. Azok között van olyan, ami nemcsak feketén, hanem szürkén és fehéren is tud írni. A golyóstoll (ballpen), a tűfilc (fineliner), a filctoll (marker), az ecset (paintbrush) és a kalligrafikus toll (calligraphy pen) tud fehéren írni. Ahhoz, hogy ezt kiválaszd a vonalvastagság ikonra kell hosszan koppintani, ahol a vonalvastagságon kívül tudod választani a fekete, a szürke, vagy a fehér tollszínt.
A youtube-on van egy halom hasznos video a használathoz és a trükkökhöz. Én is onnan vettem a megoldást. feltöltök ide egy képet a tollakról, az utolsó oszlopban pipáltam fehérrel...
Korábban többen panaszkodtak a radírra is. Nekem az is tökéletesen működik a radírozós tollal. Nem is kell rányomni, csak oda kell érinteni. A radírnál is ki lehet választani a "vonalvastagságot" és a toll hegyével is lehet egészen precízen kis felületen is, vagy széles sávbank nagy felületen is radírozni. A radírra hosszan koppintva szintén felajánl további lehetőségeket. Akár egy nagyobb felületet körberajzolva egyszerre nagy terület is kiradírozható, de egy koppintással az egész lap is "kiradírozható"
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest