Új hozzászólás Aktív témák
-
marcedli
tag
Nos... én az vagyok, aki R2-t szeretett volna, de sajnos az előfizetéses rendszerben már nem éri meg az alapfunkciók nélkül.
Így egy Onyx Boox Note Air 2 lett, ma jött meg.
Nagyon tetszik a kütyű, erre már gyári fóliát is raknak, ami tényleg papír hatást kelt a tollal együtt. Természetesen a tollat első mozdulattal leejtettem heggyel lefelé, szerencsére az egyik kollégámnak van egy R2, Így rögtön pótolni tudtam, mert volt tartalék hegye, amit sajnos az enyémhez nem adnak, de legalább kompatibilis.Tudja valaki esetleg, hogy itthon hol lehet ebbe hegyet venni?
ami a legelején látszik, hogy a szöveg felismerés sokkal kevésbé hatékony az Onyxon, Ugyanakkor nekem erre nincs is feltétlenül olyan nagy szükségem. Ezért kárpótol a google play, és a különféle android alkalmazások használhatósága.
A különféle fájlok átmozgatása kissé nyögvenyelős, mivel iPhone-t használók, és arra sajnos nincs még Onyx alkalmazás. Ez könnyen megkerülhető, ha azonos wifi hálózaton van két készülék, dehát ez nem egy feltétlenül kényelmes megoldás, Mivel a szinkronizáláshoz egy honlapon keresztül kell feltölteni a fájlokat.A jegyzetelés teljesen tökéletesen működik, könyvek olvasása, PDF ek kezelése a beépített alkalmazásokkal hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest