Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Aktív témák
-
auth.gabor
tag
Na, aludtam a dologra még pár napot, közben persze megnéztem pár review-t az újabb 2.x verziójú szoftverről, amit jó pár hónapja megkapott az első reMarkable, és amit nyilván nem próbáltam ki, mert másfél éve még az 1.5 verziónál tartottak, amikor fenntartásaim voltak.
Szóval rendeltem egyet az első reMarkable kiadásból, ez elvileg a héten megérkezik, nekiállok használni, ebből kettő dolog eshet ki:
a, jobb és használhatóbb lett, mint másfél éve, használom addig, amíg meg nem érkezik szeptember végén a reMarkable 2
b, ugyanúgy épp csak egy pici hiányzik ahhoz, hogy jó legyen, ezért élni fogok a 30 napos visszaküldési lehetőséggelSzeptember végén megérkezik a reMarkable 2, nekiállok azt is használni, opcionálisan összehasonlítom a két kiadást, ebből is két dolog eshet ki:
a, jobb és használhatóbb lett, mint az első reMarkable, amit vagy visszaküldtem vagy még nálam van (ekkor nyilván majd megpróbálom használtan eladni 3-4 hónaposan)
b, nem jobb és használhatóbb, mint az első reMarkable, így élek a 30 napos visszaküldési lehetőséggelA dolog végén vagy visszaküldtem mind a kettőt vagy használni fogom valamelyiket. :)
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest