Aktív témák
-
szentesb
csendes tag
Háát... Szerintem a régi Easycd-t meg Winoncd-t pl jobb ha helyből elfelejted, mert egyrészt kissé elavultak, másrészt ha sikerül is életet lehelned beléjük, akkor meg padlóra teszik az XP-t rendesen. Pl lásd 3.7-es Winoncd. Tökéletesen menne XP alatt, ha nem eröltetné fel az ASPI driverét és elmenne pl a Nero-éval. De nem, őneki fel kell pakolnia, utána meg az XP minden indításkor hibaüzenetet nyom, amiről valahogy uninstall+registry buherálás után sem nagyon lehet lebeszélni.
Mondjuk az viszont teccett, hogy pl amikor a Norton Antivirust akartam telepíteni, akkor az XP mondta meg, hogy ez miért nem nyerő és hogy lehet felrakni, ha mégis használni akarom.
A compatibility mód viszont tényleg elég jóra sikeredett. Ezt pl. a Max Payne alatt tapasztaltam, ami ugyebár nem támogatja az XP-t, ami abban áll, hogy random se szó se beszéd kiugrik a desktopra, akár egy óra alatt 10x is. Viszont ha átteszem 2K kompatibilis futtatásra, akkor tökéletesen megy.
Bocs, ha kicsit hosszú voltam, üdv mindenkinek.
Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest