Hirdetés
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Notebook hibák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
guest
veterán
Helló!Csak vendégeskedem.Egy jó tanács:keressétek a neten a Roxio driver frissítését:raw_243_2 néven.Ha telepíttítek a WinOn Cd könyvtárába,akkor a WinOn Cd 3.7 is csodálatosan működik XP alatt is.A másik: Az Easy Cd Creator 5 is szépen,hibamentesen ír nálam.Ja!Van egy aspi csomag is,amit innen szedtem le és telepítettem fel azonnal.
http://xp.xyu.ca/winxp/aspi.zip
Ha van kéznél Aspi check című progi,akkor meglátjátok a hasznáaltával,hogy az XP telepítése után nem talál egyetlen aspi fájlt sem.Ezért telepítettem a letöltött aspi csomagot és utánna rendben ment minden.Nálam bejött,talán a Ti gépeitken is működik majd.Üdv.:Lackó -
szentesb
csendes tag
Háát... Szerintem a régi Easycd-t meg Winoncd-t pl jobb ha helyből elfelejted, mert egyrészt kissé elavultak, másrészt ha sikerül is életet lehelned beléjük, akkor meg padlóra teszik az XP-t rendesen. Pl lásd 3.7-es Winoncd. Tökéletesen menne XP alatt, ha nem eröltetné fel az ASPI driverét és elmenne pl a Nero-éval. De nem, őneki fel kell pakolnia, utána meg az XP minden indításkor hibaüzenetet nyom, amiről valahogy uninstall+registry buherálás után sem nagyon lehet lebeszélni.
Mondjuk az viszont teccett, hogy pl amikor a Norton Antivirust akartam telepíteni, akkor az XP mondta meg, hogy ez miért nem nyerő és hogy lehet felrakni, ha mégis használni akarom.
A compatibility mód viszont tényleg elég jóra sikeredett. Ezt pl. a Max Payne alatt tapasztaltam, ami ugyebár nem támogatja az XP-t, ami abban áll, hogy random se szó se beszéd kiugrik a desktopra, akár egy óra alatt 10x is. Viszont ha átteszem 2K kompatibilis futtatásra, akkor tökéletesen megy.
Bocs, ha kicsit hosszú voltam, üdv mindenkinek. -
guest
veterán
A progi indító exe fájljára jobb gombbal klikkelve be lehet állítani a tulajdonságoknál a kompatibilitást. De a CD író programok nem fognak jól futni, be kell szerezni az XP kompatibilis verziókat.
-
hg001
csendes tag
Hi XP-userek!
Kezdő XP-sként kérdem, hogy lehet megoldani, hogy "régebbi" (win9x, me) progok ne álljanak le "Nem win32 alkalmazás" hibaüzenettel. (pl. easycd-creator, játékok, stb.)
Úgy hallottam, be lehet valahol állítani, hogy az XP rendesen (emulálva) elindítsa ezeket a prg-ket.
Kösz a válaszokat, üdv!
Aktív témák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Vírusirtó topic
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest