Hirdetés
-
PROHARDVER!
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buripeti1985
friss újonc
Sziasztok, én gearbesten rendeltem és másfél hét alatt megjött. Olyan kérdésem lenne hogy tettem bele sd kártyát amin korábbi képek vannak. Messenger ben szeretnék képet küldeni, de azt amit a telefonnal csináltam, viszont ha ràmegyek a képküldésre akkor a régi képek jönnek fel a listában. Az új képek meg sehol. Találkoztatok már ilyennel? Előre is köszönöm. Peti
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium Apple Store vásárlás, 100% akku!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB ezüst független
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia. JEGELVE: Postas99 számára
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest