Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
Reverting
üzenetére
Így tényleg kényelmetlen a téma figyelése. Ha nem lehet a kettőt egyesíteni, akkor szvsz át kellene menni a teszt topicba. Ugyanis azt előbb megtalálja aki a RN7 topicját keresi mint ezt. Egyébként a témának van egy 3. topicja is. Én anno azt találtam meg először, de félhalott volt már akkor is. Jóval utána találtam meg ezt, ami működik is. Viszont most a tesztet olvasva, arra fog mindenki rátalálni, és nem erre. Ha mindkettőt akarja valaki követni, akkor telefonra van egy PH app a playon. Azzal viszonylag egyszerű a dolog, sőt telefonról is könnyű vele linkelni, képet beilleszteni. Nem kell bohóckodni a teljes verzióval. Ajánlom legalább kipróbálni. Ha nem tetszik, akkor lehet törölni.
-
Gloob
addikt
10 nap alatt megérkezett a GearBest-ről a full cover 9H üvegfóliám. Egyelőre nem rakom fel, mert jelenleg egy hydrogel film fólia van rajt. Az sem régi, úgyhogy majd, ha az már karcos lesz. Hozzámértem a telefonhoz, és pontosnak tűnik, úgyhogy jó lesz az!
-
Gloob
addikt
Magyar nyelvű a rendszer? Ha az, akkor a Beállítások keresőbe beírod, feloldás bluetooth eszközzel, és ott lesz az. Tudtommal csak xiaomi eszközzel megy. Nekem anno a Lenovo karpánttal nem ment, de a MB3-al igen. Igaz viszont az is, hogy egy Huawei telefont pedig el akart fogadni. Mellesleg én sem használom.
-
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az igaz, de én április elején vettem, amikor még a hivatalos xiaomi.hu csak szerette volna árulni. Akkor csak ez az egy hely volt 2 évvel, és akkor mindenhol 70 körül volt, vagy magasabban. Hidd el nekem, hogy körülnéztem akkor. Az eustock akkor már kiesett. Egyébként már a xiaomishopon sem 70.
-
Gloob
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Kuponom az nincs, de annyit tudok mondani, hogy ha előre utalod a vételárat, akkor kapsz 3% kedvezményt, + 6 hónap garanciát, így 24 helyett 30 hónap lesz +ingyen szállítás. Ha nincs reged az oldalra, akkor a regisztrációra, és az első vásárlásra kapsz 3500 Ft-ot. Nekem így jött ki 70 helyett 65-re.
-
Gloob
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Pontosan én sem tudom, de valaminek kell lenni, hiszen itt is van záridő. Vagy a szenzor érzékelését kapcsolja be a záridő idejére? A fene tudja pontosan. Utána kéne olvasni. Az viszont biztos, hogy a digitális gépeknél, ahol szintén fényérzékelő van, ott van zárszerkezet. Egy kicsit utána gondolva, valaminek lenni kell, hiszen itt is van rekesznyílás.
-
Gloob
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem beszélve arról, hogy károsíthatja az érzékelőt. Ilyen esetekben egy erős napfényszűrő használata kötelező!
-
Gloob
addikt
Most nézegettem a xiaomi.eu oldalt. Van már stabil fejlesztői multilang rom is a telefonra. A kínai stabilból készült.
-
Gloob
addikt
válasz
peppe79
üzenetére
A fejlesztői beállításokban van egy olyan, hogy usb alapértelmezett beállítása. Ott mi van? Ott állítsd file átvitelre.
Másik esetleges megoldás, persze munkával jár, a linux alatt egy virtuális gépen, egy csupasz kopasz win telepítése, futtatása akár egy CD-ről, pendrive-ról. -
Gloob
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Én valamikor még a T-Mobile Pulse telefonnal (ki emlékszik még rá?) kezdtem az androidos világot. Azóta volt már jó pár telefonom, de kivétel nélkül mindegyiket buheráltam, rootoltam. Volt egy Lenovo K910, ami karácsony szenteste napján reggel érkezett, kínai webshopos rommal. Délre már egy tisztességes, magyarul is tudó rom volt rajt, természetesen rootolva. Ez nálam alap dolog.
-
Gloob
addikt
Egyre jobban tetszik ez a EU Dev rom. Eddig semmilyen problémát nem találtam. Minden megy bent amit szerettem volna, amit megszoktam az RN4-en. Szóval jó lesz ez! Jönnek majd rá a heti frissítések is. Azokkal csak javulni fog (esetleg néha romlani, de ez bent van a dev romok használatában 😀)
-
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Semmi másért, csak tudom, hogy sokan hiányolják ezt itt. Egyébként félig viccnek szántam. Igaz, hiányzott a szmájli.
-
Gloob
addikt
Feltettem a mai xiaomi.eu romot. Eddig a miuihu volt, de nem voltam vele teljesen elégedett. Ez az eu dev rom szintén a kínai devből készül
Eddig minden rendben van vele, és nem akarok senkit bosszantani, de itt már az értesítési ikonak nem tűnnek el pár sec múlva. -
Gloob
addikt
válasz
Watson25
üzenetére
Nem nagyon használtam leírást, mivel előtte Redmi Note 4 volt. A xiaomi.eu - n rákeresela telefon topicjára, és le van írva minden, onnan letölthető minden. A nyitás az visz mindent, gyári állapotba kerül a telefon. A TWRP-t adb paranccsal tettem fel, de csak az első sor kell, az újra indítás nem adb-ből megy, hanem a gombokkal. Úgy lesz jó! A többi pedig már megy a TWRP recovery-ből.
-
Gloob
addikt
No srácok. Megérkezett a hydrogél fóliám. 3 db-ot rendeltem, biztos ami biztos alapon. Az első is sikerült, csak amikor a tokot tettem rá, akkor a sarkánál véletlenül felnyomtam. Nem tetszett, így ráraktam egy másikat. Itt már jobban vigyáztam a tokkal, és így tökéletes! Ajánlom, mert egy kicsit igaz macerás feltenni, kb 10-szer néztem meg a videót róla, de megérte. Nem is látni, hogy fólia van rajt. Most még várom a full cover tempered glass fóliát rá. Majd meglátjuk milyen lesz az. Viszont ebből a hydrogel-ből még fogok rendelni.
-
Gloob
addikt
Mi ez a nagy global verzió mizéria? A EU-n belül hivatalos kereskedő nem árulhat, csak az európai piacra szánt global verziós készüléket! Ezt az EU kereskedelmi törvényei előírják. A globál verziók pedig 99%-ban tudják a B20-as frekvenciát. Ennek a telefonnak az esetében ez 100%!
-
Gloob
addikt
válasz
üzenetére
És Te ilyet is kaptál hozzá s csomagban. Ugyanis én ezt kérdeztem! Az, hogy linkelsz egy gyorstöltő fejet, az nem jelent semmit. Én egy sima 2A-es fejet kaptam hozzá, ami nem támogatja a gyorstöltést. És sehol nem írják, hogy gyorstöltő járna hozzá a csomagban. Sőt, inkább azt olvastam mindenhol, hogy a telefon támogatja a gyorstöltést, de nem jár hozzá a megfelelő gyorstöltő!
Amikor felteszed a kapott töltőre, akkor megjelenik a gyorstöltés jele? -
Gloob
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Úgy, hogy kikapcsolod az appon a Miui memória optimalizálás, és lelakatolod az appot. Egyébként a fejlesztői beállításokban ki is kapcsolható a Miui teljes memória kezelése. Kipróbálhatod, hogy úgy milyen. A Miui elég agresszíven kezeli. Sok szabad memóriára törekszik. De minek......
-
Gloob
addikt
Tegnap megint jelent meg egy verzió a Gcamból. A szokott helyen letölthető. Van changelog is angolul. No azt nem értem sajnos.
-
Gloob
addikt
-
Gloob
addikt
-
Gloob
addikt
válasz
üzenetére
Mikor volt az utolsó global frissítés? Nem olyan nagyon régen. A következő talán 3 hónap múlva, majd még 3 hónap. Aztán vagy lesz bent, vagy nem. Hivatalosan a MIUI11-ben lesz választhatóan sötét mód. Természetesen azt is megkapjuk, meg még a 12-t is talán, de az nem holnap lesz.
-
Gloob
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
A slow motion a gyári kamerával csak a Videó HDR 720P 30 fpr beállításnál működik, viszont ott nincs laggolás. A Gcam-on valamiért nem működik a Slow Motion. Más minden megy. Mondjuk amennyi lassított videót én csinálok, engem nem zavar. Akinek ez fontos, az jelenleg ne rakja még fel a miuihu-t.
-
Gloob
addikt
válasz
Reverting
üzenetére
Van sötét mód, van automatikus feladatok, amit én hiányoltam a global ban. Az arcalapú feloldás szerintem gyorsabb lett. Az ujjlenyomat a hírekkel ellentétben jó. Vannak témák, letölthetőek, és használható. Az akku %-os kijelzése kitehető az akku ikon mellé, így jobban látható. Aztán majd még kiderül.
-
Gloob
addikt
Aki bl nyitásra vár, az nézzen rá. Nekem még elméletileg lett volna 1 hetem, de már a miuihu rom fut a telefonon. Reggel ránéztem, és tudtam nyitni! 😀😀
-
Gloob
addikt
Szerintem, ha a vodával, megy a mobilnet, akkor ott a telefon telenoros APN beállításaival lesz a probléma. A másik telenoros kártyával a kártya saját telefonján, az adott helyen, ott melletted volt mobilnet?
Ez alapján próbáltad, próbálod?
https://www.telenor.hu/beallitasok/android
Minden állítás után mentés, és telefon újraindítás! A linkelt doc végén is vannak érdekes dolgok az APN típusa, azonosítása kapcsán! Nem vagyok telenoros, így csak ennyit tudok mondani. Sok szerencsét hozzá, hogy végre élvezzed is a telefont. Szerintem nem telefon gond ez. -
-
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos nem tartotta meg! 350 órát adtak a nyitásra. Valahol mintha olvastam volna, hogy lehet velük alkudozni erről. De hol, és hogyan? Tud valaki valamit mondani erről?
-
Gloob
addikt
-
Gloob
addikt
A miuihu fórumon letölthető a Redmi Note 7 - re a miuihu rom. Nyitott bootloader, TWRP recovery, és tiszta telepítés kell a felrakásához. Valaki már próbálta? Nekem még nincs nyitott bl. Még el sem kezdtem a procedúrát, bár a MI fiókom rendelkezik nyitási joggal még a Note 4 idejéből.
-
Gloob
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Még egyszer leírom. EU Priority Line szállítás esetén 99%-ban nincs ÁFA, VÁM pedig telefon, számítástechnikai
eszközök esetében nincs! A 60 x ezer forint egyébként sem éri el a vámhatárt. Itt inkább a garancia a bökkenő, no meg a szállítási idő. -
-
Gloob
addikt
Tudom, hogy sokan vannak fenntartással a XiaomiShop iránt. Én tőlük vettem. Alap a 2 év gari. Előre utalásért kaptam +6 hónapot, így 30 hónap garanciám van. Előre utalásért még 3% kedvezmény, + ingyenes szállítás. Első vásárlás után még 3500 Ft kedvezmény, így kijött 65e Ft-ból a 4/64 kék színben. Igaz várni kellett rá 10 napot a rendelés feladásától. Viszont volt olyan, aki 2 nap alatt megkapta.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Én ezt a tokot rendeltem hozzá.
https://s.click.aliexpress.com/e/Z8EIfxK
Meg rendeltem ilyen fóliát is.
https://s.click.aliexpress.com/e/eDUBsHi
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest