- Modding és elektronikai kérdések
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Analóg fényképezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
Aktív témák
-
Akkor én elég peches vagyok.

Redmi 1 - két hét után elromlott a töltésvezérlésben valami (50-60%-ig lehetett csak tölteni), haver hozta Kínából, így nem volt rá gari itt. Azért megnézte (ismerősnek hála) a Wayteq szervíz, de nem volt egyértelmű mi romlott el, úgyhogy nem kezdtünk el egyesével alkatrészeket rendelgetni Kínából.

Redmi 2 - 1 év gari, kb 14 hónaposan meghalt memóriahibával.

Redmi 3S - ezt már 2 év garral vettem emagnál, érett a cseréje már, az utolsó lökést az adta, hogy valami nem oké a Wifivel, nagyon lassú. (noti 12MB/s lát ugyanott, ahol a Redmi 3S 50-500 KB/s, elég karcsú) Lehet user error, nem tudom, régebben non-stop be volt kapcsolva a Bt, utána olvastam, hogy az lassítja, de már Bt-t kikapcsolva sem gyorsul vissza, csak nagyon ritkán 1-2 percre, aztán vissza a kőkorba. (factory reset volt, wipe all data, a helyzet változatlan) De már nem próbálkoztam tovább, vettem egy Redmi Note 7-et, egyébként is váltani akartam már.

Alzánál vettem, IMEI alapján cseh értékesítési csatornából jött a telefonom, official magyar nem is tudom van e már, hivatalos webshopban nincs még a telefonból.
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Modding és elektronikai kérdések
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Egyéni arckép OFF
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- iPhone 15 128GB gyári független One új közel 1 év jótállás
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest