Hirdetés
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Autós kamerák
Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
üzenetére
"Ezt a kérdést biztos, hogy a Redmi Note 7 topikjába akartad írni?"
Igen.
De nyilván rosszul fogalmaztam. Megzavart, hogy a Leírásban az iránytű szócska előtt szerepel az "elektromos". Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy van benne normális mágneses szenzor?
Tehát működnek az iránytűs alkalmazások? Működik az olyan csillagképes alkalmazás, amelyik megmutatja, hogy abban az irányban, amerre a telefont tartom, milyen csillagok láthatóak?
(fotózásban nem mindegy, hogy optikai(valós) képstabilizálásról beszélünk vagy elektromos (kamu...) képstabilizálásról.)
Aktív témák
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Xiaomi 15T 12/256GB, Fekete (Alza gari 2028.01.19) plusz tokok. BESZÁMÍTOK!
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iphone 15 Pro Max 256Gb, kártya független, titán színben
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- HP omen 17-w131ng bontva
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nyilván rosszul fogalmaztam. Megzavart, hogy a Leírásban az iránytű szócska előtt szerepel az "elektromos". Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy van benne normális mágneses szenzor?