Hirdetés
Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
üzenetére
"Ezt a kérdést biztos, hogy a Redmi Note 7 topikjába akartad írni?"
Igen.
De nyilván rosszul fogalmaztam. Megzavart, hogy a Leírásban az iránytű szócska előtt szerepel az "elektromos". Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy van benne normális mágneses szenzor?
Tehát működnek az iránytűs alkalmazások? Működik az olyan csillagképes alkalmazás, amelyik megmutatja, hogy abban az irányban, amerre a telefont tartom, milyen csillagok láthatóak?
(fotózásban nem mindegy, hogy optikai(valós) képstabilizálásról beszélünk vagy elektromos (kamu...) képstabilizálásról.)
Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Fekete & Fehér Színben, Apple AirPods 3 Bontatlan
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nyilván rosszul fogalmaztam. Megzavart, hogy a Leírásban az iránytű szócska előtt szerepel az "elektromos". Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy van benne normális mágneses szenzor?