Aktív témák
-
iff
senior tag
Sziasztok!
Telefon csere előtt állok. Eddig amit néztem az a Redmi Note 7 Xiaomi MI8 Lite meg talán a MI A2
. 60e +- pár ezret szánnék rá. Xiaomi Redmi Note 4 van most. Nemsokára két éves. 7-8 óra képernyő idő azért megvan (global stabil). A RN4-et a Smartshop-tól vettem, persze a töltő alapból sz@r volt. Lehet, hogy én vagyok ennyire szerencsés
. Telefonon elérhetetlenek voltak. Ezért őket kihagynám (legalább nem a telefon volt sz@r).Firstphone azért választanám, mert elég közel elérhető a boltjuk. Ami fontos lenne számomra, hogy elfogatható képeket és videót készítsen. A 4k nem fontos, de 1080p-nél, ha lehet legyen képstabilizátor (jól működjön), mert a RN4-ben nem volt, meg a képekkel sem voltam megelégedve. Csak használni szeretném, semmi mókolás.
Az akku miatt a RN7, (48MP az meg parasztvakítás) (van dslr gépem, de az nem lóg állandóan a nyakamon)
de amit olvastam, hogy a MI8 kamerája jobb. Aki esetleg tudott össze hasonlítani ezek a telefonok közül, segíthetne a választásban. 
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. 60e +- pár ezret szánnék rá. Xiaomi Redmi Note 4 van most. Nemsokára két éves. 7-8 óra képernyő idő azért megvan (global stabil). A RN4-et a Smartshop-tól vettem, persze a töltő alapból sz@r volt. Lehet, hogy én vagyok ennyire szerencsés
. Telefonon elérhetetlenek voltak. Ezért őket kihagynám (legalább nem a telefon volt sz@r).Firstphone azért választanám, mert elég közel elérhető a boltjuk. Ami fontos lenne számomra, hogy elfogatható képeket és videót készítsen. A 4k nem fontos, de 1080p-nél, ha lehet legyen képstabilizátor (jól működjön), mert a RN4-ben nem volt, meg a képekkel sem voltam megelégedve. Csak használni szeretném, semmi mókolás.
Az akku miatt a RN7, (48MP az meg parasztvakítás) (van dslr gépem, de az nem lóg állandóan a nyakamon)
de amit olvastam, hogy a MI8 kamerája jobb. Aki esetleg tudott össze hasonlítani ezek a telefonok közül, segíthetne a választásban.