Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Aktív témák
-
iff
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocsánat, de azért kérdeztem itt, mert én is jobban a RN7 fele dőlök, főként az akku miatt.
Köszi a választ. -
iff
senior tag
Sziasztok!
Telefon csere előtt állok. Eddig amit néztem az a Redmi Note 7 Xiaomi MI8 Lite meg talán a MI A2
. 60e +- pár ezret szánnék rá. Xiaomi Redmi Note 4 van most. Nemsokára két éves. 7-8 óra képernyő idő azért megvan (global stabil). A RN4-et a Smartshop-tól vettem, persze a töltő alapból sz@r volt. Lehet, hogy én vagyok ennyire szerencsés
. Telefonon elérhetetlenek voltak. Ezért őket kihagynám (legalább nem a telefon volt sz@r).Firstphone azért választanám, mert elég közel elérhető a boltjuk. Ami fontos lenne számomra, hogy elfogatható képeket és videót készítsen. A 4k nem fontos, de 1080p-nél, ha lehet legyen képstabilizátor (jól működjön), mert a RN4-ben nem volt, meg a képekkel sem voltam megelégedve. Csak használni szeretném, semmi mókolás.
Az akku miatt a RN7, (48MP az meg parasztvakítás) (van dslr gépem, de az nem lóg állandóan a nyakamon)
de amit olvastam, hogy a MI8 kamerája jobb. Aki esetleg tudott össze hasonlítani ezek a telefonok közül, segíthetne a választásban. 
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi a választ.
. 60e +- pár ezret szánnék rá. Xiaomi Redmi Note 4 van most. Nemsokára két éves. 7-8 óra képernyő idő azért megvan (global stabil). A RN4-et a Smartshop-tól vettem, persze a töltő alapból sz@r volt. Lehet, hogy én vagyok ennyire szerencsés
. Telefonon elérhetetlenek voltak. Ezért őket kihagynám (legalább nem a telefon volt sz@r).Firstphone azért választanám, mert elég közel elérhető a boltjuk. Ami fontos lenne számomra, hogy elfogatható képeket és videót készítsen. A 4k nem fontos, de 1080p-nél, ha lehet legyen képstabilizátor (jól működjön), mert a RN4-ben nem volt, meg a képekkel sem voltam megelégedve. Csak használni szeretném, semmi mókolás.
Az akku miatt a RN7, (48MP az meg parasztvakítás) (van dslr gépem, de az nem lóg állandóan a nyakamon)
de amit olvastam, hogy a MI8 kamerája jobb. Aki esetleg tudott össze hasonlítani ezek a telefonok közül, segíthetne a választásban.