Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
válasz
koppasz1986 #1195 üzenetére
-
niklebi
senior tag
válasz
koppasz1986 #1195 üzenetére
Gondolom a HyperOs van a telefonon. Amikor én nyitottam nekem még MIUI volt a telefonon. Próbáld meg a MiFlash programmal vissza tenni a MIUI-t, hátha akkor sikerül. Más ötletem már nincs, vagy hagyj ki néhány napot és úgy próbáld.
-
duo
addikt
válasz
Viktor0610 #1193 üzenetére
meh
sőt most néztem se hivatalos lineage OS se Pixel experience support nincs. csudába.
azért köszi! -
-
duo
addikt
sziasztok!
telefonváltás előtt vagyok. samsung a55 illetve ez a készülék a befutó.
kérdésem: mennyire masszív ez a vas szerkezetileg?
(egy indiai videót láttam ahol úgy törték el mint a taknyot.) tudom nem kell hajlítgatni, de a zsebben való megfeszülés életszerű lehet.
illetve lenne egy nagy kérésem. valaki feltenne egy másik launchert próbaképp? pl a square home ingyenes változatát. és megnézné e hogy megy e a gesztusvezérlés?
(miui 12 első változatától sajnos nem engedte 3ik féltől származó launcherrel használni a rendszer a gesztusvezérlést. csak a 3 gombos ment., de hátha azóta megjött a jobbik eszük.
nagyon megköszönném! -
Landsmann
addikt
3 funkciója van a kódnak.
1. beütéskor Elrejti a menüt. (ha korábban aktiválva volt, ha nem, akkor nem történik változás)
2. beütéskor beállítja az alapbeállítást. ( ahogy volt eredetileg) Ez az, aminek a képét utóbb linkelted.
3. beütéskor jelenik meg a plusz menűpont, ahol meg lehet változtatni a beállítást.Ezt most az Redmi Note 10 5G telefonon végig csináltam az előbb. Én fejből úgy emlékeztem, hogy a beütések alapján az 1-3-2 sorrendben jönnek a dolgok, de nem jól emlékeztem.
Tehát az esetedben nem történt semmi, mert az első kód után a meg sem jelenített menűpontot nem jelenítette meg. A második kód után pedig megerősítette azt a beállítást ahogy eddig is volt.
Semmi nem történt! A harmadik beírás után jelent volna meg a menű a További beállításokban.
Elnézést hogy kellemetlenséget okoztam, nem volt szándékomban. De mondom, nem történt semmilyen változtatás a telefonodon. -
Landsmann
addikt
Amit legutób kiírt. Ezzel állította viszza az alaphelyzetet, de egyébként nem lett megváltoztatva semmi. A kóddal egy plusz menüpont jelenik meg, ahol lehet választani, hogy csak az NSA, vagy az SA 5G-t is használja a telefon. A kód csak annyit csinál, hogy egy új menüpont megjelenjen vagy sem.
-
Landsmann
addikt
-
Landsmann
addikt
Akkor az csak a Mediatek procisokon megy. Még egy kódot légy szíves megnézni: *#*#726633#*#*
Ez hozza elő azt a menűt, ahol az 5G SA módot be lehet kapcsolni.Gondolom alapból itt is csak az NSA 5G hálózatok vannak engedélyezve. Kétszer kell beütni a kódot, a második után a SIM kártyás és mobil ghálózatok beállításánál alul a További beáéllítások-on belül alul olyan, hogy SA mód, vagy Önállkó mód megjelenik-e?Mikor beírod a kódot, valami olyasmit kiír alul rövid időre, hogy Hidden 5G menu view, vagy valami hasonló. -
Landsmann
addikt
Üdv mindenkinek!
Kipróbálnátok, hogy ez a kód megy-e ezen a telefonon?
*#*#3646633#*#*
Köszi! -
Alarikman
senior tag
Üdv mindenkinek. Nejemnek tervezek venni telefont. Nagyon szeret fotózni, ezért Xiaomi berkekben ez a teló jött nálam szóba. Néztem teszteket is. Volt aki külföldről vette?
Szerintetek lesz őszi akció rá lásd 11.11-es és Black Friday akciók novemberben?
Habár látom, hogy megbízható, de "szürke" helyeken már 100k körül vagy alatt beszerezhető. Erre is már 3 fő verzió jön majd? -
niklebi
senior tag
válasz
koppasz1986 #1174 üzenetére
Elérte a jelentkezési kvóta korlátját, próbálja újra 09/14 után. Szerintem próbáld meg 14-én este 10 óra után, akkor Kínában már 15.-ke van. Én pont így jártam amikor nyitottam, és akkor úgy csináltam, megpróbáltam este, aztán délelőtt sikerült.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
niklebi #1173 üzenetére
Így csináltam ahogy leírtad. Minden xiaomi telómnál első dolgom volt nyitni, de azokon nem volt gond miui alatt. Minden megvan csinálva, bevagyok jelentkezve a fiókba, fejlesztői menüben is beállítva az usb meg ami kell és mobilnettel próbalva hozzáadni, de az appban ez nem akar összejönni sehogy sem... Pedig este 18kor próbálgattam legtöbbször ahogy írták és sosem engedi.. Felraktam most ezt az 5.3.34 es verziót abban is valami limitet irkál.
-
niklebi
senior tag
válasz
koppasz1986 #1170 üzenetére
Jó lett volna, ha leírod mit csináltál. Igaz én még év elején nyitottam, de most megnéztem, és tudnám nyitni a telefont. Fejlesztői beállításokban kapcsold be az OEM megnyitást, és az USB hibakeresést. Jelentkezz be a Xiaomi fiókodba. Utána a Xiaomi Community alkalmazásban is jelentkezz be, ugyan avval a fiókkal. Ha ez meg van, akkor alul jobb oldalt a Me részbe kell belépni és ott kiválasztani a Set up, ott a Change regiont Globalra kell állítani, utána jöhet au Unlock bootloadert. De itt [link] egy videó az egészről. Nálam nyitott a telefon, így nem tudom újra kipróbálni.
Mobil internet kell hozzá, Wifi-vel nem működik, és lehet, hogy le kell töltened az 5.3.34-es apk-t. (APKMirror) -
snooze
veterán
válasz
koppasz1986 #1170 üzenetére
lekéstél a nyitásrol,de ha kicsit visszaolvasol,akkor ott lesz egy link..🤔 várhatsz 2025-ig..ha jol olvasom..
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogyan kaphatnám meg a nyitás engedélyt erre a szarra? Már vagy másfél hónapja nyomogatom abba a xiaomis appban ,hogy megkapjam, de folyton csak a baromságokat írja... Hát az idegtől megfulok, hogy még egy adawayt meg viper4androidot nem tudok felrakni... Vagy nem hivatalos úton kilehetne valahogy?
-
judek
tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy a Redmi Note 13 Pro 5G mennyivel jobb/rosszabb a Xiaomi 13T -től? Főrészt a kamerája érdekel meg esetleg a hardver gyorsasága.
Köszi -
helenne
tag
válasz
janakbacsi #1160 üzenetére
Volt már 9, 11 pro-m, de ennyire durván vacak egyik sem volt. Aztért vettem, mert idáig meg voltam elégedve, de ez egy irtó nagy csalódás volt a frissítés miatt. A kutyám kinyírta a redmieimet, azt hittem minden oké lesz, ha veszek újat, pont olyan szuper lesz, mint a régik voltak. De egy tragédia.
-
helenne
tag
válasz
janakbacsi #1160 üzenetére
Nem, csak a legrégibb hyperre, vagyis pontosam 1.0.1.0TGDEUXM-re és nem tudom mennyit számít, de a mostanin 14-es android verzió van, amin meg működik minden,a widgetek, appok, azon 13.
-
helenne
tag
Sziasztok, Nekem ez a mobilom lett 5G nélkül, de utálom. Előtte 11 Pro volt és a frissítés megölt egy csomó fontos appomat. Hogyan tudok downgrade-elni, mert megőrjít. Heeeelp! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
ktomcat
senior tag
Aki nyitni szeretné a bootloadert annak még 4 napja van rá ezek szerint
-
Laurh
aktív tag
válasz
pvt.peter #1150 üzenetére
Szia,
Bátran vedd jó teló a kategóriájában.
Kamera, kijelző, összeszerelés minősége rendben van. Döccenés nincs, néha picit gondolkodik egy felsőbb kategóriás telóhoz képest.
Reklámmal nem találkoztam, gyors töltés is szuper.Most 100e Ft körül szerintem elég erős vétel.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Úgy tűnik, hogy hamarosan beszerzek egy Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (2312DRA50G) telót.
Van bármi olyan dolog az eddig felmerült tapasztalatok alapján ami miatt nem ajánlott ez a készülék? Vagy bármi olyan pozitív/negatív dolog amire figyelni kell?Köszi a választ.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
OldMike #1146 üzenetére
Nekem kirészletezve, hogy miből áll ki a frissítés, eddig mindig csak a biztonsági frissítést írta. Ha ez tényleg így van, akkor tulajdonképpen ezen a telefonon fél éve nem javítottak semmit? Mintha hibátlan lenne?
Nekem iszonyú csalódás a Xiaomi hozzáállása pl. a hdr meglétéhez/nemlétéhez, amit előbb fennhangon hirdettek, hogy hdr10+, minden tesztoldal így hozta le, aztán utólag lazán kiszedték a specifikációból.
-
kishoris
tag
Globalhoz nekem ma érkezett OTA 1.0.12.0 frissítés, augusztusi security patch.
-
OldMike
őstag
Kiadták tesztelésre az UNREUXM 1.0.18.0 verziót, augusztusi biztonsági frissítés, viszont még nem lehet tudni, hogy hibajavítások is vannak-e benne.
(én nem vagyok tesztelő, csak fórumon olvastam) -
gr8tjoey
aktív tag
Hogyha olyanja van a telefonomnak akkor gondol egyet és bemondja a hívót amikor a hívás érkezik akkor is ha le van némítva a telefon. Ezt hol lehet kikapcsolni?
Nem emlékszem h bármi ilyet bekapcsoltam volna... -
stefi68
addikt
válasz
csabatasnadi #1138 üzenetére
A SIM-kezelésnél van olyan, hogy eSIM? Mert ha van akkor támogatja a telefon.
Vagy neked valami más régiós Note 13 Pro 5G-d van? -
csabatasnadi
csendes tag
Sziasztok!
Pár napon belül utazom el Ázsiába és már megvan a Revolut Ultra előfizetés, amihez jár havonta 3GB eSIM mobilnet.
Csakhogy ez a telefon valójában nem támogatja (Revolut app és eSIM checker app és IMEI alapján mondom), nem tudom azt választani a SIM kártyáknál.
Mit tudnék tenni?
Ha programozható az eSIM, akkor mit kell tennem, hogy működjön?
Köszi előre is! -
petya2012
őstag
Sziasztok
4 napja írtam nekik,lehet ránéztek
Van egy Telekomtól vásárolt Xiaomi redmi note 13 pro készülékem és azt szeretném kérdezni,hogy a telekom mikor engedi ki erre a készülékre a frissítéseket?Más nem a Telekomtól vásárolt ilyen készülék már rég megkapta a frissítéseket.Még mindig android 13 van ezen és januári biztonsági frissítéssel(lassan már szeptember van),fórumon is nagyon sokan panaszkodnak erre.....
Várom válaszukatA válasz ez volt:
TISZTELT Máté Péter,
KEDVES ELŐFIZETŐNK!
Köszönjük levelét, mellyel Társaságunkhoz fordult!
Sajnos Társaságunknak nincsenek előzetes információi a legújabb szoftverek megjelenését illetően, hiszen ezeket a gyártók készítik és adják ki saját ütemezésük szerint. Bővebb információt holnapunkon érhet el.
Amennyiben további kérdése adódna, kérjük keressen minket bizalommal! Figyelmébe ajánljuk a honlapunkon keresztül elérhető chat ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére kérdései megválaszolásában!
Bízunk abban, hogy válaszunkkal segítségére lehettünk. Kérjük, a jövőben is forduljon hozzánk bizalommal. -
törölt tag
válasz
Kiflikoch #1132 üzenetére
Aki kicsit is konyít a telefonokhoz az tisztában van vele, hogy a mobilnet jobban meríti a telefonokat, (hálózati lefedettségi körülmények) miatt, mint a wifi.
Ki lehet próbálni aki nem hiszi, pl a YouTube-on mobilnettel pár órás videó zenei lista majd ugyanaz wifi-n. -
Kiflikoch
kezdő
Ha nem wifin, hanem mobilnettel használom a telefont, elképzelhető, hogy jobban merül?
A képernyőidő kb. 7 óra.
Wifin mintha többet bírna.
De lemérem, hogy mennyi idő alatt megy le 1%-ot, ha folyamatosan netezek rajta. -
LuiT
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #1125 üzenetére
Az állapotsorba az ikonok alá ki lehet rakni a feliratokat is.
-
HartgeH3-2.8
addikt
MIUI 14 után (4GB) helyett, 5,5GB lett az alap rendszermemória igénye
Állítólag hatékonyabb lett az erőforrások kihasználása pedig..
A fenti állapotsor ikonjai tök rendben vannak, csak épp nincs odaírva mi micsoda, kis villám jel, kis plussz jel , házikó. Lehet találgatni. Az előzőnél legalább a gyengébbek kedvéért oda volt írva melyik micsoda..Az eddig jól kézre eső megoldások helyett mindent keresni kell.
Tök jó a HyperOS.... -
aelod
veterán
Ha lehúzom az értesítési sávot a kis ikonok mellet a sarkakban volt egy rész ha rábökök most eltűnt. Sz*r így ha bt-t állítanék be...
-
HartgeH3-2.8
addikt
Időközben berendeltem, de köszönöm a tippet
Én azt hittem még nem lesz HyperOS, de ezek szerint csak Telekomosra nem volt még?! Mennyiben gond ha nem teszem fel, még a MIUIT is alig ismertem meg
Nem Android fő verzió hogy kell gyári visszaállítás vagy clear cache ugye?
Teljesen nulláról tettem fel minden appot nem másolgattam, nem hiszek benne.
Az akkuidővel valahogy én sem vagyok maximálisan elégedett, de holnap lesz egy hete , hogy átvettem a telefont. Ezek ilyenkor még tanuló módban vannak?
-
WOT-H-A-C
veterán
Koszonom urak! Nekem most a T s miui eleg pazarolan banik az akkuval illetve gyakran melegszik a telo, ilyen szempontokbol milyen a Hyper OS?
-
WOT-H-A-C
veterán
Jo reggelt sziasztok!
A Telekomos keszulekemre ma megjott a hyper os frissites. Kerdesem, hogy megeri frissiteni, vagy ne engedjem neki? Valaki probalta mar esetleg, aki a T tol vette?
Elnezest, hogy nem keresk/ olvasok, de most lattam meg a notit es miszakba vagyok.
-
gr8tjoey
aktív tag
Jól sejtem, hogy az én romomban nincs képernyőfelvétel funkció?
1.0.9.0unrmixm -
Joe.36
addikt
Telekomosra is kijött a Hyper Os
-
LuiT
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #1107 üzenetére
Itt nézd meg, ez elvileg hamarabb megérkezik. [link]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
huberpe #1103 üzenetére
Most vettem át én is nemrég. Eddig nagyon tetszik, azt hozza amit vártam tőle.
Én maradtam az ujjlenyomatnál, mert azt írta a face feloldás átverhető, és az ujjlenyomat biztonságosabb (elhittem neki). Tok ügyben kérnék tőletek tanácsot, most a gyári van rajta, akár maradhatna is, de szeretnék olyan tokot ami védi a kameralencsét is. Elég karcmágnesnek gondolom hiába vigyáznék rá, és persze melóba is ez lesz nálam. Ilyen kameravédőset szeretnék támasztékkal, mert az is sokszor kellene is. Két gondom van, hogy elvileg mágnes van benne?! Nem okoz gondot a mágnes?!
A másik, hogy egy hét mire megérkezik, nekem ez a héten kellene..
[link]
Van valami tuti tokos webshop tippetek ahol találok ilyet? -
brugo
aktív tag
Az 5 eves RN7 -et le kene csereljem egy ilyen RN13 Pro-ra, a kerdesem : Hogyan tudom atvinni a haterkeptol a jelzohangokig
minden adatot a regi telorol az ujra ? -
huberpe
aktív tag
válasz
Ba cy lus #1102 üzenetére
nincs. pár napja használom, sajnos miui-n elfelejtettem megnézni frissítés előtt.
engem az érdekelne, hogy aki sokat használja az arccal való feloldást, azoknál mi a helyzet rossz fényviszonyban? eddig egy mi 9 lite-ot használtam, az szinte minden helyzetben működött, a tök sötét kivételével. ez eddig siralmas ahhoz képes. -
Ba cy lus
addikt
https://www.wide-gamut.com/test
Megjelenik a W? Nálam nem, és nem értem az okát. Pedig a színsémáknál átállítottam P3-ra. Tudja a telefon kijelzője, vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!