- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
H3XHUN
tag
Egyik sem. Nem indul el a program, mert a socal klub szar bő 3-4 perc gondolkodás után kiírja hogy nem tud csatlakozni. A rohadt rockstar support weboldra még ezt a nyamvatt 84KB-os képet se tudom feltölteni a ticket mellé. mert : ERROR... ennyi. semmi konkrétum csak error.
Így kirabolni az embert...
-
H3XHUN
tag
Na jó... a rohadt nyomorék anyjukat a rockstarnak... De én vagyok a hülye, hogy pénzt adtam a szarjukért. Megvettem a RDR2-t, 4-szer crashelt, 3,5 óra "játék"-idő alatt ugyan azzal a hibával amit basztak kijavítani a megjelenés óta. ERR_GFX_STATE
Ennek a tetejébe, már el sem bírom indítani, mert a szarfos róóókszar sóóósőőől club time-outol a semmit nem érő szervereikről!!! -
H3XHUN
tag
Üdv.
Megfordult a fejemben, hogy megveszem. Igaz, még mindig sokallom érte a 17000 Ft-ot, így akciósan is, mivel csak az single player része érdekelne és ahogy olvastam azzal is vannak gondok. Mint pl. nincs fast travel, időrabló értelmetlen küldetések, "lovagolj el a világ végére, hogy beszélj egy npc-vel, majd vissza oda ahonnan jöttél"
Arra lennék kíváncsi, mennyire van most rendbe rakva a játék tavaly december óta? Még mindig vannak orvosolhatatlan crash-ek ami miatt el sem lehet indítani ergo használhatatlan a megvett termék. Optimalizáció? Fél millás gépeken 30 fps és stb. Az én pcm nem ez az árkategória szóval nem adnék ki 20k-t 20fps 480p beállításokért. (Ryzen 5 2600X, AMD RX590 8Gb)Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...