Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H3XHUN
tag
Egyik sem. Nem indul el a program, mert a socal klub szar bő 3-4 perc gondolkodás után kiírja hogy nem tud csatlakozni. A rohadt rockstar support weboldra még ezt a nyamvatt 84KB-os képet se tudom feltölteni a ticket mellé. mert : ERROR... ennyi. semmi konkrétum csak error.
Így kirabolni az embert... -
H3XHUN
tag
Na jó... a rohadt nyomorék anyjukat a rockstarnak... De én vagyok a hülye, hogy pénzt adtam a szarjukért. Megvettem a RDR2-t, 4-szer crashelt, 3,5 óra "játék"-idő alatt ugyan azzal a hibával amit basztak kijavítani a megjelenés óta. ERR_GFX_STATE
Ennek a tetejébe, már el sem bírom indítani, mert a szarfos róóókszar sóóósőőől club time-outol a semmit nem érő szervereikről!!! -
H3XHUN
tag
Üdv.
Megfordult a fejemben, hogy megveszem. Igaz, még mindig sokallom érte a 17000 Ft-ot, így akciósan is, mivel csak az single player része érdekelne és ahogy olvastam azzal is vannak gondok. Mint pl. nincs fast travel, időrabló értelmetlen küldetések, "lovagolj el a világ végére, hogy beszélj egy npc-vel, majd vissza oda ahonnan jöttél"
Arra lennék kíváncsi, mennyire van most rendbe rakva a játék tavaly december óta? Még mindig vannak orvosolhatatlan crash-ek ami miatt el sem lehet indítani ergo használhatatlan a megvett termék. Optimalizáció? Fél millás gépeken 30 fps és stb. Az én pcm nem ez az árkategória szóval nem adnék ki 20k-t 20fps 480p beállításokért. (Ryzen 5 2600X, AMD RX590 8Gb)Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest