Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dannyka
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem a hozzáértők számára. Igazából arról lenne szó hogy van a családban 2 db Acer notebook. Az egyik gyárliag Windows Vista-val a másik Windows 7-el jött. Mind a 2-n van helyreállítási partíció amin rajta vannak az OP rendszerek nyers állapotban. Azonban szeretném a Windows 7-et valahogy rávarázsolni a régebbi laptopra. Viszont tanácstalan vagyok hogy lehet ezeket a rejtett partíciókat kezelni, lementeni. Ehhez kérnék tanácsot, a Google eddig jóbarát volt viszont most nem találtam semmit ezzel kapcsolatban, bár lehet hogy csak én voltam béna....
Azért is lenne jobb nekem ez a megoldás mert a Windows 7-hez van széria szám ás aktivált is.
Minden segítséget szívesen veszek.
Köszi, Dani
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest