Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
lanszelot #439 üzenetére
Én megértelek. Ezt a hibát láttam is élőben tesómnál, GIGABYTE B550 Aorus Master alaplapja van. A fent leírt módszerrel oldottam meg neki. Csak annyi, hogy mikor ő kezdte akkor még korai bios volt neki, amikor én megcsináltam, akkor már újabb bios került rá (Agesa 1.2.0.3 B), lehetséges hogy bios probléma is lehetett, nem tudom. Nálad hányas verziójú bios van? (agesa verzió is kellene - cpu-z-vel könnyen kinézhető a "mainboard" fülön).
(magam részéről nem tudok nyilatkozni, igaz am4 konfigom van, de én dac-ot használok alaplapi hangkártya helyett.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest