Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cavman
tag
Hali!
Hanggal kapcsolatos a gondom. Win 10 rendszer. Realtek HD alaplapi hangkártya. Asus Z97-P alaplapon.
Valami frissítés óta állandóan elmegy a hang. Legyen az filmnézés, vagy játék. Rengeteg írást elolvastam, megoldást nem találtam. Szétvet az ideg már napok óta. Van hogy 2-3 másodpercre, de jellemzőbb hogy akár fél percre kuka süket. Már végigzongoráztam az eltávolítását a hang drivernek, meg újra telepítésnek számtalanszor. Régi, új meg akármi.. Hócipőm tele a winfos 10 zel.. Ha viszont rámegyek a jobb oldalon alul az óránál lévő hang csuszkára, és elmozdítom, akkor visszajön azonnal, de ugyanúgy elmegy. Valaki tudja a megoldást, aki járt így? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Konteó topic
- Path of Exile 2
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest