Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cavman
tag
Hali!
Hanggal kapcsolatos a gondom. Win 10 rendszer. Realtek HD alaplapi hangkártya. Asus Z97-P alaplapon.
Valami frissítés óta állandóan elmegy a hang. Legyen az filmnézés, vagy játék. Rengeteg írást elolvastam, megoldást nem találtam. Szétvet az ideg már napok óta. Van hogy 2-3 másodpercre, de jellemzőbb hogy akár fél percre kuka süket. Már végigzongoráztam az eltávolítását a hang drivernek, meg újra telepítésnek számtalanszor. Régi, új meg akármi.. Hócipőm tele a winfos 10 zel.. Ha viszont rámegyek a jobb oldalon alul az óránál lévő hang csuszkára, és elmozdítom, akkor visszajön azonnal, de ugyanúgy elmegy. Valaki tudja a megoldást, aki járt így? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Használt Intel I5-12600K
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest