Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Részben egyetértek veled, de nagyrészt viszont nem! Mindenkinek más igényei vannak. Ha csak filmnézésre kell neki, akkor valóban pénzkidobás. Ennyi amiben egyetértünk. Creative valóban nem remekel a driverek terén ez biztos, de nem csak Creative van a világon. Amúgy nekem semmi gondom vele, pedig nem az első X-FI karim.
Nekem például már nem lenne jó az integrált realtek, sőt semmilyen alaplapi hulladék
, mert pl zenét legtöbbször analógon hallgatok, filmet pedig digiten nézek. Bizony a Realtek analóg csatornái, valóban kritikán aluliak. Szóval nézőpont kérdése, hogy pénzkidobás-e. Számomra biztosan nem lenne az. A lényeg, hogy csak előrébb lehet egy "minőségibb" hangkártyával mint az alaplapival, hátrébb biztosan nem.
Egyéni vélemény, természetesen nem kell egyetértenünk, ettől még remélhetően megmarad a béke.
Üdv!
-
nyunyu
félisten
Ize, juniusban adtak ki a 2.18.0011-et, szoval 4 honap alatt sikerult elharitaniuk a fo problemat.
Egyebkent hazimozierositom van, igy fej-fej mellett teszteltem a ket hangkartyat...
2 Winamp elindit, egyik Au4-re allitva, masik alaplapira, ugyanaz a FLAC megnyit, szinkronba hozom a kettot, aztan erosito taviranyitojan csak 1 gombnyomas, hogy eppen melyik hangkartyat hallgatom.
Analog kimenetek kozott eleg jelentos kulonbseg van, digitalisak kozott nem vettem eszre semmit.Ezert irom, hogy folosleges a hangkartya, ha ugyis digitalison akarja hasznalni, es a hangrendszere is tud DTSt dekodolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Videós, mozgóképes topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Google Pixel 9 Pro 128GB Hazel (100%, újszerű, Alza vásárlás) + tok
- TCL 55C805 - 55 QLED MiniLED 4K 144Hz okostévé - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával