Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ize, juniusban adtak ki a 2.18.0011-et, szoval 4 honap alatt sikerult elharitaniuk a fo problemat.
Egyebkent hazimozierositom van, igy fej-fej mellett teszteltem a ket hangkartyat...
2 Winamp elindit, egyik Au4-re allitva, masik alaplapira, ugyanaz a FLAC megnyit, szinkronba hozom a kettot, aztan erosito taviranyitojan csak 1 gombnyomas, hogy eppen melyik hangkartyat hallgatom.
Analog kimenetek kozott eleg jelentos kulonbseg van, digitalisak kozott nem vettem eszre semmit.Ezert irom, hogy folosleges a hangkartya, ha ugyis digitalison akarja hasznalni, es a hangrendszere is tud DTSt dekodolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest