Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skywalker16
csendes tag
Hello
Még senki nem talált válszt arra hogy win7 alatt mért nincsenek felugró ablakok.
Én amúgy erre kitaláltam valamit ctrl+pagedown-al belelépek az xp-s driver-be elíndittom a mangert megjelenik a másik mellé a tálcán és ezután már ad felugró ablakot az xp-s driver ott be tudom állítani hogy a fekete dugó-ra kötöm az erősítőmet (a zöld dugóban valamiért csak a bal oldali hangszoró szól) De viszont miután ezt megtettem ha mondjuk zenét hallgatok meg másolok valamit akkor elkezd szaggatni a zene
meg crysis-ban is szaggat össze vissza a hang én nemértem ezt a driverbeli visszaépülést a realtek-nél
miért nem lehet az xp-s drivert átvinni valahogy 7-re talán még kevesebb munkájuk is lett volna vele és még szebb a grafikus felülete is szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Diabetes - Cukorbetegség
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg crysis-ban is szaggat össze vissza a hang én nemértem ezt a driverbeli visszaépülést a realtek-nél