Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Monitor hiba topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Olyan problémám van, amit már a #325 és #359 hozzászólásokban is leírtak, nevezetesen hogy amikor fel akarom telepíteni a Realtek drivert 2 lépcsőben akarja csinálni:1. Eltávolítja a meglévőt
Restart
2. Feltenné az újatNamost a 2. lépés soha nem következik be valamiért. Restart után a jobb alsó sarok hangszórója pirossal át van húzva, de utána nem sokkal újra visszaáll, és megint el akarja távolítani, így végtelen ciklusba kerülök.
Próbáltam az alaplaphoz ( GIGABYTE GA-B250M-DS3H ) kapott lemezről, a Gigabyte oldaláról és az itt javasolt linkekről is ( már amelyik működik, de pl. a GitHub -os már nem elérhető ), mindegyik ugyanúgy néz ki és ugyanaz a jelenség. A Windows Store -ból is próbálkoztam, az el is indult, de csak egy rém egyszerű felület, ahol engedélyezni vagy letiltani lehet a bemeneteket.Én egyébként semmi extrát nem akarnék elérni csak annyit, hogy a mikrofon-, vagy vonalbemeneten bejövő jelet halljam a hangszórón.
Megköszönném ha valaki tudna segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest