- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundy74
csendes tag
Sziaszto! Valószínűleg én vagyok balfék, de már 4 hete próbálok egy gondon úrrá lenni! Ha tudna valaki segíteni a probléma (és valószínűleg csak az én hibám) megoldásában, annak megköszönném.
Kb 5-6 hete vettem egy LG32LD450 es LCD tv és azonnal összekötöttem a számítógépemmel, amivel tökéletesen ment is kb 1-2 hétig. Egyszerű volt HDMI kábel PC-be Tv-be be bekapcs és minden OK, volt kép és hang is.
Kb 3-4 hete valószínű telepíthettem valamilyen progit és azóta nincs hang a tv-n.A pc-m Asus P5G41T-M LX,Intel Core 3.06 E7600, Videokari:Ati radeon HD 5600 series, hangkártya alaplapra integrált.Már próbáltam hangkártya drivert cserélni többször is, kábelt is cseréltem (HDMI), eredetileg tecsóban vettem egy TECHNIKA "márkájú" HDMI kábelt és vele ment a kép is hang is, de csak 1-2 hétig. De nem vagyok biztos abban,hogy a kábel nem jó...Lövésem sincs mi lehet a baj és egyáltalán hogyan kezdjem kijavítani, de lehet hogy windowst frissítek rajta. Nem tudom hogy jó ötlet-e!?! Kollégám is hasonlóval küzdött, de azt mondta, hogy hangkártya drivert frissített és az volt a baj, azóta minden ok.
Tudna valaki segíteni??? előre is köszike Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest