Hirdetés
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Hello! A PC-s torrent teljes egészében kiváltható vele! A Transmissionnal nem nagyon van korlátozás, a beépített torrent kliens viszont elég egyszerű, és csak max. 10 torrentet engedélyez! A Transmissionnal sem fogsz több száz torrentet seedelni, de mondjuk 70-80 még beleférhet! Neki még több is van és eddig nem panaszkodott: [link].

Ezt gondolom olvastad: [link]. Ezen az oldalon pedig van egy lista a támogatott HDD-kről: [link]. A videó fölött a harmadik link!
-
dmc
aktív tag
Szia!
Szerintem kiváltható és pl már csak azon torrentezek.Tökéletesen megy minden rajt.Az a NAS amit én használok az 2 TB ig tud fogadni vinyót.Én nem bántam meg a vásárlását és a használatát.
Meg mint alattad írták bárhonnan tudsz indítani letöltést és ha jól állítod be akkor FTP ről is eléred.
Nekem egy ilyen ruterem van:
LINKSYS CBO kábel/DSL Router + Wireless-G AP + 4 port Switch
Tomato fw rel és tökéletessen megy minden .
dmc -
HIJ
őstag
Üdv!
Igaz én eddig nem NAS -al, hanem egy media centerrel oldottam meg a torrentet, de azon is a TM futott, szóval ebből a szempontból ugyan az a helyzet. Nekem teljesen beváltotta a hozzáfűzött reményeket. Bár ez torrentezés függő, de én pl egyszerre mindig max 10-15 torrentet seedelek + 2-3 letöltés megy tökéletesen. Ez nálam teljesen kiváltotta a PC -s torentezést. Ráadásul ez mindig be van kapcsolva és netről is eléred, így a munkahelyről vagy akár mobilról is indíthatok letöltést...
Épp tegnap állítottam be az NSA320 -m, amire felraktam a legfrissebb TM -et, remélem ezzel sem lesz gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest