Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
olbaidhun #38 üzenetére
Annyira nem vagyok Star Trek szakértő. De amit írtál az hasonló..Én csak bolygószinten gondolkodom. Nagyon nem is szeretnék belemenni, mert majdnem biztos vagyok benne, hogy pár troll felbukkanna.
Felületesen fogalmazva: Az a gond, hogy jelenleg mindenki a különböző javakért küzd egész életében. Mindent képesek beáldozni azért, hogy pénzt tudjanak csinálni.. Állatok halnak ki, a természet soha nem látott mértékben pusztul, a levegő amit belélegzünk egy trágya.
A motiváció kimerül az anyagi biztonságban, és erőforrások birtoklásában. Ez hosszú távon biztosan nem fog így maradni. De emberi generációkban mérve a változás még sokáig várat majd magára, mert a fejekben előbb rendet kell tenni. De jelenleg a rendteremtés helyett a tömeges butítás megy, különben borulna a domino...
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest