-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimiki
csendes tag
válasz
Aethelstone #18917 üzenetére
Olvastad mit írtam? Szerettem, de mikrofon hibás lett. Ezért cserélték. Nem mindenki vette 48 0000-ért! Csere után nincs +2év hűség csak 2 év garancia.
Ez a harmadik ZTE telefonom (Blade Skate) A többi ma is vígan müködik a gyerekeknél. Persze nem gyári Rom-mal, azokat lehet tuningolni. -
kimiki
csendes tag
válasz
Aethelstone #18894 üzenetére
Lehet hogy most jó a telefon, de ha lejár a garancia akkor már NINCS szervíz. Inkább csere amíg lehet.
Én szerettem a telót, de a mikrofon hiba miatt cserélték (ők is tapasztalták a hibát). Az SP sem hibátlan, de lehet vele telefonálni!
-
kimiki
csendes tag
válasz
philoxenia #18823 üzenetére
-0
-
kimiki
csendes tag
válasz
trialboy #18819 üzenetére
T partnernél cserélték ahol van szervíz is. A hibát ők is tapasztalták amikor hívtam őket nem értették mit mondok.
2x rendeltek csere készüléket de nem kaptak. Hívam őket és akkor mondták másik készüléket választhatok helyette.
Elém rakták az aktuális telefonlistát és választhattam egy bizonyos határig (azt hiszem 790000Ft ).
Az SP-t választottam amivel teljesen elégedett vagyok. Nagyon jó telefon. -
kimiki
csendes tag
válasz
formengil #18726 üzenetére
Dec 2.-i árlistát mutattak, abból választhattam azt hiszem 79000ft-ig. Ennél a T-partnernél van szervíz, és a mikrofon hibát ők is tapasztalták, amikor hívtam őket. Kértek másik telefont de nem kaptak, ezért választhattam.
Sajnálom a Grand-x-et. Nagyon szerettem, de a mikrofon hiba idegesítő volt. Nálam más hiba nem jelentkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest