Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Jó estét!
Úgy látom a délután folyamán egész sok ember aktivizálta magát, 75-nél járunk, akkor innentől már tényleg 100 a cél.
Ezer szavazattól való igaz, hogy komolyabb hatást várhatnánk, de szerintem annak az elérése azért elég irreális elképzelés. Nálunk mondjuk van 100 legalább heti szintű látogató, XDA-s fronton viszont ennél kevesebbet gondolok. Legalábbis egyelőre. Főleg, hogy nem pörög annyira a topic mint vártam. Mondjuk ennek is meg van az oka (az ottani moderátorok kb. 2 válasz/user-re vannak beállva, úgyhogy most elkezdhetek sírni egy negyediknek változtatások kapcsán).Ami még eszembe jutott, hogy a lengyel közösséget kellene valahogy megfogni, mert ők is termeltek azért pár ezer hozzászólást megjelenés óta. Bár lengyelül nem tudok, de meglátjuk angolul mire jutok velük, végülis már megvan a kapcsolat korábbról.
Viszont te is tehetnél azért ezt-azt ügy érdekében, már ha nem értem félre és részt akarsz venni a kezdeményezésben.
Kezdetnek pl. hogy szavazol.
Ezen kívül még arra gondoltam beszerkeszt(et)hetnéd az 1. hsz. elejére kiemelve a szavazást, meg esetleg csinálhatnál neki egy topic-ot a hungariandroid-on. Plusz bármi egyéb okosság, ami eszedbe jut.Egyébként vissza van még egy minőség-ellenőrzési fázis is, mert az excel táblában a szavazók nevét átfutva, szerintem legalább a harmaduk sosem szólt még hozzá itt, ami felveti a kérdést, hogy pl. regisztrálva vannak-e a MA-án, vagy egyáltalán létező személyek-e.
Szóval aki úgy gondolta, hogy a MA felhasználónév mező kitöltését nem kell túl komolyan venni, az legyen szíves gondolja át még egyszer, mert ha a nevét behelyettesítve a http://mobilarena.hu/tag/atillaahun.html címsorba egy büdös nagy 404-es hibát kapok, annak a szavazatát érvénytelenre rakom, ha nem jelentkezik "korrekcióért" akkor pedig törlöm.
Nem szeretném nagyon firtatni, hogy miért nem kellene kozmetikázott eredményeket küldeni a ZTE-nek ...(#9815) jose999
Értékeljük, hogy értékeltél.
(#9811) kelekyle
Az ötlet jó, én is ilyesmin gondolkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő