Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
válasz
heidricha
üzenetére
Köszi a felvételt privátban is

Meghallgatva, azt tudom csak én is mondani a szokásos kérdéseken kívül, hogy elég garancia-gyanús :\
Szokásos kérdések: Nem takartad el a mikrofont véletlenül? Esetleg a másodlagos mikrofont?
Azonban igazából lehet rajta hallani is, hogy nincs ilyenről szó. Egyszer csak elkezd hullámozni a hang. Hallottam viszont olyat is a felvételben, amit én is tapasztaltam már GXI tulajként egy másik GXI-ssel beszélve. Úgy hallottam a hangját, mintha levágták volna a mélyeket, magasakat és halkítottak is volna rajta
Szerencsére ez ritkán jön elő, tkp. 1-2 alkalom volt eddig egy hónap alatt, és azok se tartottak sokáig (néhány másodperc). Tény egyébként, hogy könnyű rosszul tartani a telefont.Valószínűnek tartom, hogy kikerült néhány valóban hibás készülék is ezen a téren, de összességében szerintem elfogadható. Valamint a határt is nehéz megtalálni a között, hogy a szolgáltató vagy a készülék a hibás. Szaggatások mindig előfordulnak, és elő is fordultak Blade és Skate esetében is nálam. Csak is arra lehet következtetni, hogy az összes operátor cseszik fejleszteni a hálózatot (persze, 4G már van, de a hívások sok helyen megszakadnak, szaggatnak stb.). Értem én, hogy profitorientáltak vagyunk, és még 200 adótorony építése rendkívül költséges, ugyanakkor többletbevételt nem okoz, de na... átmentem közben offba

Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerencsére ez ritkán jön elő, tkp. 1-2 alkalom volt eddig egy hónap alatt, és azok se tartottak sokáig (néhány másodperc). Tény egyébként, hogy könnyű rosszul tartani a telefont.