Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Robbertho

aktív tag

válasz heidricha #7436 üzenetére

Köszi a felvételt privátban is :K

Meghallgatva, azt tudom csak én is mondani a szokásos kérdéseken kívül, hogy elég garancia-gyanús :\

Szokásos kérdések: Nem takartad el a mikrofont véletlenül? Esetleg a másodlagos mikrofont?

Azonban igazából lehet rajta hallani is, hogy nincs ilyenről szó. Egyszer csak elkezd hullámozni a hang. Hallottam viszont olyat is a felvételben, amit én is tapasztaltam már GXI tulajként egy másik GXI-ssel beszélve. Úgy hallottam a hangját, mintha levágták volna a mélyeket, magasakat és halkítottak is volna rajta :) Szerencsére ez ritkán jön elő, tkp. 1-2 alkalom volt eddig egy hónap alatt, és azok se tartottak sokáig (néhány másodperc). Tény egyébként, hogy könnyű rosszul tartani a telefont.

Valószínűnek tartom, hogy kikerült néhány valóban hibás készülék is ezen a téren, de összességében szerintem elfogadható. Valamint a határt is nehéz megtalálni a között, hogy a szolgáltató vagy a készülék a hibás. Szaggatások mindig előfordulnak, és elő is fordultak Blade és Skate esetében is nálam. Csak is arra lehet következtetni, hogy az összes operátor cseszik fejleszteni a hálózatot (persze, 4G már van, de a hívások sok helyen megszakadnak, szaggatnak stb.). Értem én, hogy profitorientáltak vagyunk, és még 200 adótorony építése rendkívül költséges, ugyanakkor többletbevételt nem okoz, de na... átmentem közben offba :)

Új hozzászólás Aktív témák