- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Xperia Go-t én egy az egybe kihúznám a listáról, nem a GXI ellenfele. SGS Advance már érdekesebb egy fokkal. Én is sokáig gondolkodtam rajta, pedig akkor még drágább is volt, viszont mikor 100%-ig meggyőződtem róla, hogy tényleg nincs benne AF videó közben, akkor kihúztam a listámról. Lehet, hogy idővel egy frissítéssel megoldják, de nem biztos, számomra pedig fontos funkció. Meg hát kisebb a kijelzője, és szerintem hardveresen is gyengébb.
Én nem bántam meg a GXI-t, most is ezt venném szerintem
Mondjuk könnyen lehet, hogy hamarosan el kell adnom, akármennyire is elégedett vagyok vele, mert ha minden jól megy, akkor januártól Ausztriában leszek, és ott nem sokra megyek egy magyar T-s telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest