- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbl8608
csendes tag
válasz
madmike #2309 üzenetére
Hello!
Nos tegnap nem tudtam kivárni a dolgot bementem egy T-hez és megvettem, így már én is boldog tulaja vagyok eme masinának. Két dolog van amit tudnod kell. Mivel spec díjcsomagod van, ahogy nekem is, webshopban nem lehet megrendelni, én próbáltam tényleg nem engedi, csak üzletben. Elvileg kell hozzá munklátatói igen, bár mint említettem tegnap csak bebattyogtam és megvettem hűséghosszabbítással. Igazából valszeg csak szerencsém volt, mert az ügyintéző srac nagyon nem volt képben... (Érdekes volt olyan kérdésekre válaszolni nekem egy eladónak miszerint idézem: "Ezen milyen op.rendszer van?; "Mennyi belső tárhelye van?", és ehhez hasonló kérdések, vicces volt, vagy inkább szánalmas...) Talán pont ezért nem is kérte a munkáltatóit. Ajánlom Te is próbáld meg hátha, egyébként ez az üzlez a westendi T-pont volt, a legfelső emelet.
Egy próbát megér szerintem.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest