- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Miért hülyeség, ha a pénzemért minőséget akarok kapni? Neked jó, hogy vissza kell hordanod a szervizbe, aztán az új készülékre, vagy a javításra várni 3 hetet??? Nekem a minőséget nem az jelenti, hogy na majd úgyis kicserélik másikra, hanem az, hogy ha alapból nincsen hiba. Vagy te egy cipőt is visszavinnél állandóan kicserélni mert kiszakad, ahelyett hogy kicsit kiábrándulnál a gyártójából? Vagy itt mindenki olyan rohadt gazdag, hogy ezt elnézi, mert "csak" 60 ezer Ft a telefon? Hát bocsánat, de ez nem kevés pénz, és amennyire én megdolgoztam érte, azt az energiát a gyár is ölje bele és ne adjon ki hibás terméket. Nem akarok nexust venni, csak az összehasonlítás miatt mondtam és feltételes időben. Az meg, hogy kiből dől a hülyeség azt hagyjuk, mert van bőven a topicban, mint mindegyikben. Félreértés ne essék, nem akarom rombolni a Grand X renoméját, csak felháborodtam úgy általában az összes gyártóra, akik nagyívben sz@rnak az emberek fejére és nem képesek hibátlanul kiadni valamit. A felhasználók által leírt hibák meg biztos beleférnek a szórásba, biztosan nem általános jellegűek, de mégis kicsit szúrja az ember szemét.
(#2149) kentucky : Nem kell tapasztalnom, épp elég az amit előttem X ember leír. Én erre építek. Nem akkor akarok koppanni, amikor majd megveszem a telefont. Ugye ez nem probléma neked? A nexusról meg le lehet szállni, ha nem érted miért írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Fogyjunk le!
- 3D nyomtatás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest