Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• M0RGI

őstag

válasz sdd2 #2144 üzenetére

Miért hülyeség, ha a pénzemért minőséget akarok kapni? Neked jó, hogy vissza kell hordanod a szervizbe, aztán az új készülékre, vagy a javításra várni 3 hetet??? Nekem a minőséget nem az jelenti, hogy na majd úgyis kicserélik másikra, hanem az, hogy ha alapból nincsen hiba. Vagy te egy cipőt is visszavinnél állandóan kicserélni mert kiszakad, ahelyett hogy kicsit kiábrándulnál a gyártójából? Vagy itt mindenki olyan rohadt gazdag, hogy ezt elnézi, mert "csak" 60 ezer Ft a telefon? Hát bocsánat, de ez nem kevés pénz, és amennyire én megdolgoztam érte, azt az energiát a gyár is ölje bele és ne adjon ki hibás terméket. Nem akarok nexust venni, csak az összehasonlítás miatt mondtam és feltételes időben. Az meg, hogy kiből dől a hülyeség azt hagyjuk, mert van bőven a topicban, mint mindegyikben. Félreértés ne essék, nem akarom rombolni a Grand X renoméját, csak felháborodtam úgy általában az összes gyártóra, akik nagyívben sz@rnak az emberek fejére és nem képesek hibátlanul kiadni valamit. A felhasználók által leírt hibák meg biztos beleférnek a szórásba, biztosan nem általános jellegűek, de mégis kicsit szúrja az ember szemét.

(#2149) kentucky : Nem kell tapasztalnom, épp elég az amit előttem X ember leír. Én erre építek. Nem akkor akarok koppanni, amikor majd megveszem a telefont. Ugye ez nem probléma neked? A nexusról meg le lehet szállni, ha nem érted miért írtam.

Új hozzászólás Aktív témák