- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Miért hülyeség, ha a pénzemért minőséget akarok kapni? Neked jó, hogy vissza kell hordanod a szervizbe, aztán az új készülékre, vagy a javításra várni 3 hetet??? Nekem a minőséget nem az jelenti, hogy na majd úgyis kicserélik másikra, hanem az, hogy ha alapból nincsen hiba. Vagy te egy cipőt is visszavinnél állandóan kicserélni mert kiszakad, ahelyett hogy kicsit kiábrándulnál a gyártójából? Vagy itt mindenki olyan rohadt gazdag, hogy ezt elnézi, mert "csak" 60 ezer Ft a telefon? Hát bocsánat, de ez nem kevés pénz, és amennyire én megdolgoztam érte, azt az energiát a gyár is ölje bele és ne adjon ki hibás terméket. Nem akarok nexust venni, csak az összehasonlítás miatt mondtam és feltételes időben. Az meg, hogy kiből dől a hülyeség azt hagyjuk, mert van bőven a topicban, mint mindegyikben. Félreértés ne essék, nem akarom rombolni a Grand X renoméját, csak felháborodtam úgy általában az összes gyártóra, akik nagyívben sz@rnak az emberek fejére és nem képesek hibátlanul kiadni valamit. A felhasználók által leírt hibák meg biztos beleférnek a szórásba, biztosan nem általános jellegűek, de mégis kicsit szúrja az ember szemét.
(#2149) kentucky : Nem kell tapasztalnom, épp elég az amit előttem X ember leír. Én erre építek. Nem akkor akarok koppanni, amikor majd megveszem a telefont. Ugye ez nem probléma neked? A nexusról meg le lehet szállni, ha nem érted miért írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- Battlefield 6
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.