Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Most jövök Allee-ból.
Enyhén szólva a *ököm tele van.
Múlthéten 2 óra utazás majd 1 óra várakozás után közölték, hogy tesztelniük kell. Mondom oké, teszteljétek bmeg.
Rá pár nappal később már kaptam is sms-t, hogy elkészült.
Ma újabb 2 óra utazás után és 1 óra 20 perc várakozás után kihozta a szervizes a zte-t....
Mondom ez most mi?Hát valóban találtak hibát, de szoftverfrissítés megoldotta....
Megnéztem a telót ugyan úgy B04 volt rajta, tehát nem csak, hogy nem frissítették, de még tesztelni se nagyon.
Mondta, hogy 1000%, hogy nem viszem el a ZTE-t, mert tudom, hogy még mindig *ar. Úgyhogy visszavitte a szervizeseknek és megint 15 napon belül tesztelik, frissítik vagy nem tudom mi a *aszt csinálnak.
Már előre látom, hogy jövőhéten 2 óra utazás, 1,5 óra várakozás után kihozzák a ZTE-t és elmondják, hogy sose látott, extra szoftverfrissítés után tökéletesen működik....
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő