Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiMedia lejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini PC
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #16242 üzenetére
Köszi szépen az infót, és előre is nagyon szépen köszönöm a segítséged!
A log fájlt megcsináltam ma reggel, előtte visszaraktam a frissítéseket is hogy teljesebb legyen a kép,innen tudod letölteni:
[link]Nagyon kíváncsi vagyok mi eheti ennyire, ma is elég durván merült...
tonyqa23 (#16243):
Kíváncsi lennék egy applistára...mik lehetnek azon a telón. Az ilyen fekvőtámasz, felülések, push up meg pull up fitness programoknak nincs kint a widgetjük? Eleve sok widget van kint főoldalakon? Mert ha igen, az is lehet,h valamelyik megbolondult...
Hát épp ez az, mert szerintem teljesen átlagos appok vannak fent, pl. DW Contacts, Firefox, Dolphin, Angry Birds, Evernote, Alarm Clock Extreme Free, Android Pro widgets, ES, Shazam (nincs kint widgetje) stb, kb 51 appom van a Play szerint, de ebbe benne vannak azok a gyári appok is, (pl. G+, Facebook, Twitter, Youtube) amik a Playen frissülnek.
Amik widgetek kint vannak, az a ZTE gyári órája és naptára, az Android Pro Widgets Calendar widgete, a Dolphin bookmarks widget, illetve az Evernote, és a Köpönyeg widgete...
Például így nézett ki ma töltés elött az aksigrafikonom, kevesebb mint egy nap aksiidővel, abból is egy rész offline módban és max pár telefon és egy kis netezés mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Matematika topic
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- Cyberpunk 2077
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest