Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• heidricha

őstag

válasz tonyqa23 #16072 üzenetére

GPS status leírásában benne van, hogy hibásan érzékelik a fogyasztását. Ha nem indítod el, semmit sem fogyaszt, ha elindítod, akkor sem közel végtelen a fogyasztása, ahogy ez vélhető lenne az adatok alapján.

:)

Amúgy tényleg érdekes, kenek mi az átlagos. Nekem, ha csak rákukkantok a leveleimre (ez 20-30 is lehet egy nap, de nem mindet a telefonon nézem meg), és valamennyit telefonálok, meg elütök 10-20 percet böngészéssel, vagy játékkal, akkor 60% körül megyek haza. Mire beérek reggel, rendszerint 90 alatt van kicsit a GPS miatt.

WiFi nem folyamatos, mert akkor fagy a feloldó, a 3G viszont folyamatos, mert 2G állásban nekem gyakrabban dobálja a hálózatot, mint automatán, és a fogyasztás sem lett hajde sokkal jobb.

Nekem a fény is automatán van, akárki akármit mond. Ha teljes fényen van, az benn zavaró, ha meg nincs, akkor kinn nemigen látom, és ha nem látom használni, akkor nem látom fényesíteni sem sajnos.

Aprópopó GPS: ma reggel az az érdekes jelenség volt (talán másodszor a V3 használata alatt), hogy a Friendcaster bénázott a helymeghatározással párszor. Összejött volna szerintem 5mp alatt egy nagyvonalú, de nem várt, csak 1-2 mp-et, majd kijelentette, hogy még otthon vagyok. Ezt vagy 3x megismételtettem vele, mert gondoltam csak lesz annyi esze, hogy kicsit többet vár - persze nem lett. Utána viszont akármi kérte a GPS-t, az nem indult el, reboot-olni kellett sajnos.

Holnap megpróbálom megismételni, érdekelne, hogy a szerencsétlen app volt, ami ezzel a ráncigálással (vagy ki tudja mivel) az agyára ment a rendszernek, vagy eleve volt már valami stikkje, amitől az app ilyen gyagyás lett. Nem jellemző, hogy becsekkolnék ilyen FB klónokkal, így nincs tapasztalatom, a rendes GPS appok, a trekkerek, a navik, vagy a G:HU nemigen szokott ilyet csinálni, az ha bekapcsolja, akkor ott is hagyja, nem rángatja eszetlen módon. Nem is értem, hogy mit gondol, milyen eredmény lesz 1,5 mp alatt!?

Új hozzászólás Aktív témák