- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos fejegységek
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
tonyqa23 #16072 üzenetére
GPS status leírásában benne van, hogy hibásan érzékelik a fogyasztását. Ha nem indítod el, semmit sem fogyaszt, ha elindítod, akkor sem közel végtelen a fogyasztása, ahogy ez vélhető lenne az adatok alapján.
Amúgy tényleg érdekes, kenek mi az átlagos. Nekem, ha csak rákukkantok a leveleimre (ez 20-30 is lehet egy nap, de nem mindet a telefonon nézem meg), és valamennyit telefonálok, meg elütök 10-20 percet böngészéssel, vagy játékkal, akkor 60% körül megyek haza. Mire beérek reggel, rendszerint 90 alatt van kicsit a GPS miatt.
WiFi nem folyamatos, mert akkor fagy a feloldó, a 3G viszont folyamatos, mert 2G állásban nekem gyakrabban dobálja a hálózatot, mint automatán, és a fogyasztás sem lett hajde sokkal jobb.
Nekem a fény is automatán van, akárki akármit mond. Ha teljes fényen van, az benn zavaró, ha meg nincs, akkor kinn nemigen látom, és ha nem látom használni, akkor nem látom fényesíteni sem sajnos.
Aprópopó GPS: ma reggel az az érdekes jelenség volt (talán másodszor a V3 használata alatt), hogy a Friendcaster bénázott a helymeghatározással párszor. Összejött volna szerintem 5mp alatt egy nagyvonalú, de nem várt, csak 1-2 mp-et, majd kijelentette, hogy még otthon vagyok. Ezt vagy 3x megismételtettem vele, mert gondoltam csak lesz annyi esze, hogy kicsit többet vár - persze nem lett. Utána viszont akármi kérte a GPS-t, az nem indult el, reboot-olni kellett sajnos.
Holnap megpróbálom megismételni, érdekelne, hogy a szerencsétlen app volt, ami ezzel a ráncigálással (vagy ki tudja mivel) az agyára ment a rendszernek, vagy eleve volt már valami stikkje, amitől az app ilyen gyagyás lett. Nem jellemző, hogy becsekkolnék ilyen FB klónokkal, így nincs tapasztalatom, a rendes GPS appok, a trekkerek, a navik, vagy a G:HU nemigen szokott ilyet csinálni, az ha bekapcsolja, akkor ott is hagyja, nem rángatja eszetlen módon. Nem is értem, hogy mit gondol, milyen eredmény lesz 1,5 mp alatt!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmgyűjtés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest