Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
válasz
Robbertho
üzenetére
Rakd fel a TouchScreen Booster nevű progit playről lehet állítgatni szépen a kijelzőt.
Nálam csak két dolog baszta ki a biztosítékot de nagyon.
Egyik ,hogy szinte használhatatlan a mobil net (megérte előfizetni megint rá). Másik amikor vettem a telefont szépen oda volt írva mindenhol ,hogy rádió (nfc is de az lényegtelen tableten se használtam soha)erre rohadtul nincs és nem is lesz mint utóbb kiderült. Nekem fontos lenne.
Más gondom egyáltalán nincs vele. Lilásodig de fordulok 1 fokot és már jó(meg napfényeben amúgy se lehet látni kb). -
Coolmat
őstag
válasz
Robbertho
üzenetére
A Wifi fagyás részhez: elég valószínűnek tartom én is azt az elméletet, hogy a Wifi-3G váltás között fagyhat, mert én csak akkor kapcsolom be a mobilnetet, ha tudom hogy nincs a közelben használható wifi (ilyenkor a wifi ki is van kapcsolva), és mivel csak 50MB-os csomagom van, ezért eleve nem szoktam bekapcsolva hagyni. Ilyen kímélő használat mellett egyszer fagyott csak a GXI mikor wifire csatlakoztam (valamelyik korábbi példány, mert ez már a 3. nálam).
Az új frissítésre biztos várnunk kell még pár hetet, de én nem reménykednék, hogy javítanának valamit a touchscreen driverében, mert ez a probléma is hardverfüggő. Az első és második készülékemnél nekem sem úgy működött a touchscreen ahogy szerettem volna, a ~1,5 hónapja csereként kapott 3. készülék viszont már príma ilyen szempontból is, nem "remeg" a kijelző ha egyhelyben rajtahagyom az ujjam lapozáskor, az érzékenysége abszolút megfelelő. Olvastam itt a topikban ilyen történetet, hogy valaki odaadta a GXI-t egy Iphone tulajnak, hogy próbálja ki, és nem tudta kezelni rendesen a touch screen érzékenysége/érzéketlensége miatt. Múltkor odaadtam én is egy I4 tulajnak, hogy próbálja ki a telómon a Carmageddont (nem giroszkópos, hanem touch screenen kell nyomni a gázt/féket és iránygombokat), semmi gondja nem volt a kezelésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest