Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
tonyqa23
üzenetére
A múltkori szürke színű WiFi jel kapcsán ugye abba maradtunk, hogy akkor és addig szürke csak a WiFi míg éppen kapcsolódik valahova.
Hát ma kiderült hogy mégse, több percig volt szürke nálam, ugyanúgy megjelentek rajta a kis nyilacskák, és ment a böngészés is rendesen. Meg is örökítettem.
Szóval azt hiszem akkor ott vagyunk ahonnan elindultunk, még mindig nem tudjuk a rejtélyes WiFi szürkülések okát.
Nem mintha olyan lényeges lenne, de azért engem érdekelne, hátha rájövünk valami összefüggésre a fagyásokkal.
Egyébként ugyanez igaz a hálózatra illetve mobilnetre is, azt is volt alkalmam ma kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nem mintha olyan lényeges lenne, de azért engem érdekelne, hátha rájövünk valami összefüggésre a fagyásokkal.