- Projektor topic
- Autós kamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigryss76
tag
Szia!
Köszi a segítséget, de sajnos nem működött. Nekem az értesítési hangokkal van bajom, a Zedge alatt meg nem találtam ilyen lehetőséget, valamint a saját csengőhangjaimat nem látta az alkalmazás. A notificaton alatt van valami gebasz, mert pl. az "Audio Customizer" sem látja, értsd üres a notification mező, ellenben csengőhangot állíthatok, valamint a gmail alatt is emiatt produkál leállást. Összefoglalva: hang menű leáll ha be próbálok lépni, Audio Customizer kilép, ha notification hangot próbálok állítani, gmail, ha meg akarom változtatni néma helyett az értesítést kilép. "Láma módban" kitörölhettem valamit, bár nem emlékszem.
Nincs más választásom, mint a gyári adatok visszaállítása. Azért egy óra alatt csak végzek a visszaállítással. Ha csak nincs valakinek más ötlete.Húú, mindenkinek köszönöm, aki végigolvasta ...
Köszönettel:
T
-
Canonfan
senior tag
ha a telefonon a szoftverfrissítés menüben lefrissítem a szoftvert, úgy kireseteli a telefont, vagy megmarad minden program és beállítás?
Ez érdekelne engem is, + hogy ilyenkor a sim kártyát benne lehet hagyni?
Én még nem frissítettem OTA-n mert az előző telefonomon (HTC Tattoo) eszméletlen outdated volt a gyári rom, (1.6-os Android) és nem is foglalkozott vele a HTC már különösebben (pedig meg volt igérve rá a 2.1) szóval amint összehozták rá a teljes értékű 2.3-at az XDA-n azóta főzött rommal használtam, ott meg nem volt OTA frissítés, ezért kérdezek csupán ilyeneket, hogy hogy megy ez...
Gondolom, ha a wipe data nincs bepipálva csak a cache, akkor maradnak az appok, kérdés, hogy ezt lehet-e ennél a frissítésnél így, mivel frissült a kernel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Projektor topic
- Bittorrent topik
- Rendszergazda topic
- Autós kamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest